- הוסף לסימניות
אין לי בעיה שיתנגד רק שישא באחריות וישלם את כל מי שאני יכול להרויח מהעיסקה הזאתתודה!
ובכל מקרה מעניין לשמוע את ההיגיון/סברא להתיר דבר שכזה
אין לי בעיה שיתנגד רק שישא באחריות וישלם את כל מי שאני יכול להרויח מהעיסקה הזאתתודה!
ובכל מקרה מעניין לשמוע את ההיגיון/סברא להתיר דבר שכזה
מי משלם להם החברה היזמית שתבחר? הדיירים?אני יכול לומר שאצלנו בבניין (אזור צפון בני ברק - פרדס כץ)
דיברנו ע"ז - השכנים - כמה פעמים וזה לא התקדם לשום מקום (פעם אחת אחד השכנים התקשר לרייסדור והם אמרו שהם לא הולכים על פרויקטים כאלו)
המליצו לנו לקחת משרד (השם המסחרי שלהם זה מיקסום) - אנשים משלנו, אמינים ומקצוענים, הייחודיות שלהם - זה שהם עובדים עם הרבה יזמים, כך שהם מנהלים משא ומתן מולם למקסימום תמורה לבעלי הדירות, אצלנו למשל, היה מכפיל 2.4 והם פנו ליזם (אני יודע מי זה) והוא אמר להם שבגלל שזה לא מספיק רווחי - בשבילו - הוא יכול לתת תוספת 15 מטר, הם פנו ליזם נוסף והוא נותן לנו 23\24 מטר, כבר עשינו אספת שכנים יחד עם היזם וב"ה כבר בתהליכי חתימות מתקדמים.
ובכל שלב הם מלווים אותנו - באספה, משא ומתן פרטני מול היזם, מייעצים על עו"ד, חתימת חוזה וכ"ו
ראיתי השבוע מודעה שלהם בכח הפרסום, אולי זה יעזור למישהו (רק תעדכנו אותי שאני אבקש מהם כסף על תיווך).
אבל אני באמת ממליץ.
צפה בקובץ המצורף 1118990
לא נכוןה לא שיש חברות שמשלמות ויש שלא
כולם ללא יוצא מן הכלל משלמים שכירות (למעט עסקת קומבינציה בין יזם לבעל שטח\מגרש)
אין- וכנראה גם לא יהיה פינוי בינוי בהתנחלויות-מעניין לקרוא את הנושא.
אך העיקר חסר מן הספר...
פינוי בינוי. אין לו סיכוי בערים חרדיות. בעקבות חריגת הבניה
דירת 5 חד' + מרפסת. רשומה 3 חד' בעיריית מודיעין עילית
אני לא מכיר היום מתחם אחד בארץ שיש בו פינוי בינוי ולא משלמים שכירות כל תקופת הבניהלא נכון
לנו יש דירה בתהליך של פינוי בינוי
ואמרו לנו שישלמו רק לשנה
כמובן שלא התחילו וזה תהליך של כמה שנים
אנחנו בכלל רוצים למכור את הדירה הזו אנחנו קנינו במקום אחר
אבל אין לנו כרגע מה למכור כל הדיירים בבניין מפונים ואין לנו מושג מתי יתחיל כל התהליך
הדירה בבית שמש
דוקא יש תוכנית פינוי בינוי במעלה אדומים ואושרה במת"ע: https://www.maale-adummim.muni.il/articles/item/67/אין- וכנראה גם לא יהיה פינוי בינוי בהתנחלויות-
נראה לי שבאמת זה מבנה מסוכןאני לא מכיר היום מתחם אחד בארץ שיש בו פינוי בינוי ולא משלמים שכירות כל תקופת הבניה
אף אחד לא יחתום על חוזה בלי התחייבות לשכירות.
כנראה אתה מדבר על דירה במבנה מסוכן שא"א לגור בו כרגע ופינו את הדיירים בלי קשר לפינוי בינוי
ובא יזם ומקדם פינוי בינוי ומוכן לבוא לקראתכם לשלם על שנה.
אם אני מבין נכון הדירה שלכם ברח' ביאליק 6?
(יש לי חבר שמחפש באזור שם, אם אתה רוצה למכור תפנה למייל: zpc5060אין לכתוב כתובת מייל)
כמובן אנחנו לא משלמים לחברה שמקדמת את זה כלום, הם גובים דמי ניהול מהיזמים - הבנתי מהיזם אצלנו שהוא מאד אוהב כך להתנהל, זה חוסך לו כאבי ראש - מכיוון שעומדים מולו אנשים מקצוענים שעשו הרבה פרויקטים (אני יודע כמה בבני ברק) והם מגיעים לפתרונות יצירתיים עם הדירים,מי משלם להם החברה היזמית שתבחר? הדיירים?
אצלנו היזם משלם דמי שכירות מלאים לכל תקופת הבניה - עד לכניסה לדירה החדשהלא נכון
לנו יש דירה בתהליך של פינוי בינוי
ואמרו לנו שישלמו רק לשנה
מי היזם?נראה לי שבאמת זה מבנה מסוכן
פינו קודם את הדיירים ועכשיו מנסים לבצע תהליך פינוי בינוי
זה ברחוב הנרקיסים
אולי תמא 38 אפשר באמת לקדםמשהו יודע למה אין פינוי-בינוי/תמא בנתניה-קרית צאנז? איך אפשר לקדם פינוי בינוי/תמא שם?
אז למה אין שם כמעט תמא 38 בקרית צאנז?אולי תמא 38 אפשר באמת לקדם
פינוי בינוי מחייב שטחים גדולים מסביב לבנין
והבניה שם די צפופה.
דבר נוסף, פינוי בינוי זה יותר בעיה בציבור החרדי, כי זה מחייב בניה לגובה ומעלית שבת (ע"ע בני ברק)
והשאלה מה דעת רבני הקריה בענין מעלית שבת?
חוץ, מזה שיש הרבה הרחבות דיור, מה שמקשה על תמא 38
כתבתי כבר שאולי בגלל שיש שם הרבה הרחבות דיור מהצדדים (וגם על הגג) זה מקשה על תמא 38אז למה אין שם כמעט תמא 38 בקרית צאנז?
יכול להיות שהבניינים מדי ישנים?
אתה לא מתבייש?אני בטוח שבעוד כמה שנים ניראה עשרות בנינים חדשים מדהימים כחלופה מהבניינים הישנים והמוזנחים.
והפלוס בפינוי בינוי זה שכולם מרוויחים גם קומות התחתונות וגם קומה העליונה (הם צריכים יותר את המעלית).
אנשים לא חושבים - הם רוצים לבנות ולשפץ את הבניין הישן שלהם, תעשו חשבון כמה כסף אתם צריכים להוסיף ומה היזם יכול לבוא לקראתכם.
אצלי בדירה, עשיתי חשבון שאני יכול להוציא 40 מטר, אבל זה יצא לי באזור מיליון ש"ח (הוצאת שלד ושיפוץ של כל הבית וכ"ו), וזה יהיה בלי מעלית, בלי ממ"ד והבניין יישאר ישן ומוזנח, כך שברגע שמציעים לי 23 מטר בחינם, תמיד אני יכול להוסיף עוד 15 מטר תמורת סכום קטן של כסף (דיברתי עם החברה שמקדמת את זה אצלנו - מיקסום, והם דיברו עם היזם על סכום מסוים שאני יוסיף)
בעלי דירות מקבלים שכירות בפינוי בינוי,אתה לא מתבייש?
בשרשור למעלה במענה לפניה של גולש אתה כותב שהיית שוכר בבניין.
כעת הפכת לבעלים של דירה עם אופציה?!
מקומך 'בלוח מודעות' (עדיף מייד אחרי 'השקעה עם 50% תשואה שנתית....
הקצף יצא על זה שהוא מפרסם את עצמו וכבר כתבו על זה בשרשור אחרבעלי דירות מקבלים שכירות בפינוי בינוי,
על מה יצא הקצף?
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //