הברקהבפרסום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;926260:באיזה פונט השתמשו ל"כולנו חרדים"
מפי מלך מעצבי הפונטייפ אליהו פריד:
המודעה של בולטון הוא: ארצישראלי
והפתק של ג': פרנקריהל
נכתב ע"י ROT;926260:באיזה פונט השתמשו ל"כולנו חרדים"
נכתב ע"י gila;926287:ניתן לשלוח אותה כרזה לשתי התחרויות? ז"א האם זו אותה תחרות שתתנהל ב2 המקומות או זה נפרד או שזה בכלל עבר לשם ולא יתנהל בפרוג בכלל?
במקום 'אם אתה מסכים איתם, אל תצביע וכו''נכתב ע"י ונתנו10;926354:זה סתם, כי עצבנת אותי עם הסטיקר שלך...
כן, אתה מעלי...
70 מילה:
אין עשן בלי אש.
המפלגות החילוניות מצהירות השכם והערב שלא יתנו יד לסחטנות החרדית. להשתמטות החרדית.
הם רוצים לחסל אחת ולתמיד את המפלגות החרדיות.
הם רוצים לעקור את מה שאנחנו מייצגים. את כל הקדוש והיקר לנו - את התורה.
ש"ס חזקה, תמשיך לעשות הכל כדי שלחרדים יהיה אפשר לחיות ולגור בארצינו הקדושה.
אמנם, זה לא קל. אבל אתה, הקול שלך, יכול לעשות את זה.
אתה ואני נשמור על עם ישראל!
נכתב ע"י ונתנו10;926744:וזה לאחות הקטנה, שלא ירגישו מקופחים.
הצבעים באים להמחיש לנוי איך נראה קמפיין שלא בצבעים המקובלים.
70 מילה:
להשפיע על הכועסים.
סוד גלוי הוא, כי ציבור המצביעים ליהדות התורה הולך ופוחת, יחסית למגזר שמכפיל את עצמו כל 20 שנה.
הסיבות לכך רבות ומגוונות. סיבות נכונות. לכל אחד יש חסרונות. גם למפלגה.
אך דע לך! החסרונות היו גם לפני 10,20,30 שנה.
ובכל זאת: אבא שלך בחר ג', סבא שלך בחר ג'.
גם אנחנו רוצים שהבנים שלנו ימשיכו את שושלת הדורות הטהור.
גם אתה תצביע ג'. למענך. למען הילדים שלך.
זה דווקא חלש מאוד. (ראית שזה עניין של 15 דקות).נכתב ע"י הברקהבפרסום;926750:אהבתי מאוד, ובפרט ההסבר של ה70 מילה, חחזזזזזקקקק!
שמעתי את התלונה מעוד מישהו. כנראה שהקמפיין הזה באמת לא טוב.נכתב ע"י עפרה;926461:במקום 'אם אתה מסכים איתם, אל תצביע וכו''
'אם אתה מסכים, אל תצביע...'
ה'איתם' כאן קצת מבלבל, יכול להישמע כאילו הוא הולך על החרדים הפרזיטים והסחטנים.
נכתב ע"י ונתנו10;926744:וזה לאחות הקטנה, שלא ירגישו מקופחים.
הצבעים באים להמחיש לנוי איך נראה קמפיין שלא בצבעים המקובלים.
70 מילה:
להשפיע על הכועסים.
סוד גלוי הוא, כי ציבור המצביעים ליהדות התורה הולך ופוחת, יחסית למגזר שמכפיל את עצמו כל 20 שנה.
הסיבות לכך רבות ומגוונות. סיבות נכונות. לכל אחד יש חסרונות. גם למפלגה.
אך דע לך! החסרונות היו גם לפני 10,20,30 שנה.
ובכל זאת: אבא שלך בחר ג', סבא שלך בחר ג'.
גם אנחנו רוצים שהבנים שלנו ימשיכו את שושלת הדורות הטהור.
גם אתה תצביע ג'. למענך. למען הילדים שלך.
מה יותר משכנע מזה שסבא שלך ואבא שלך והרב שלו הצביעו.....?????נכתב ע"י מר נחמיאס;926994:סבא שלי ואבא שלי והרב שלו ישנו עם מאוורר - אני עם מזגן.
סבא שלי ואבא שלי והרב שלו קנו שני לחם בשקל - אני לחם בשנקל.
סבא שלי ואבא שלי והרב שלו הרגישו קשר עם ג' - אני קצת פחות.
אל תוביל אותי להצביע - תשכנע אותי להצביע!
נכתב ע"י מר נחמיאס;926994:אל תוביל אותי להצביע - תשכנע אותי להצביע!
נכתב ע"י מר נחמיאס;926994:סבא שלי ואבא שלי והרב שלו ישנו עם מאוורר - אני עם מזגן.
סבא שלי ואבא שלי והרב שלו קנו שני לחם בשקל - אני לחם בשנקל.
סבא שלי ואבא שלי והרב שלו הרגישו קשר עם ג' - אני קצת פחות.
אל תוביל אותי להצביע - תשכנע אותי להצביע!
נכתב ע"י מר נחמיאס;926994:תשכנע אותי להצביע!
נכתב ע"י הברקהבפרסום;927233:להוביל זה גם שיטה בפרסום, ואם זה מצליח להוביל אותו אז מה רע בזה?
אצל בן אדם חרדי לא הכל זה כסף, יש משהו מעל שעל פי זה הוא בוחן את השיקול אם להצביע ולמי להצביענכתב ע"י ונתנו10;927264:אוקיי.
בא נתחיל בחלוקה. נחלק את המגזר לשלושה.
1] עובדים ומשלמים מיסים.
2] עובדים ואינם משלמים (יש דבר כזה?)
3] חיים על קופת המדינה.
אם אתה שייך לקבוצה 1, קל מאוד לשכנע אותך להצביע.
אתה משלם מיסים, למה שתתן לאחרים להחליט לאן הכסף שלך ילך? הכסף שלהם ירוק יותר? עיניך רואות, וכלות אליהם ואין לאל ידך להציל את כספך מידם? הרי ברור שבסופו של דבר העם [פחות או יותר], מחליט לאן הכסף שלו ילך. אתה חלק מהם. תעמוד על הזכויות שלך. תצביע למי שבא לך, אבל תצביע.
אם אתה שייך לקבוצה 3, גם אמור להיות קל לשכנע אותך להצביע.
הכסף שאתה חי ממנו, מגיע אליך כי יש מי שדאג שזה יגיע לאנשים כמוך. זה לא גדל על עץ השכן. חפש ותמצא אותם. תן להם את הקול שלך והם ינסו לדאוג שתקבל עוד יותר.
אם אתה שייך לקבוצה 2, זה קצת קשה. מצד אחד אתה עובד למחייתך. מצד שני אף אחד לא לקח ממך שתרגיש צורך להחליט לאן זה יחזור. מצד שלישי אתה פרזיט - בונים בשבילך כבישים. תשתיות. וכו'. ואתה לא משתתף אפילו בהוצאות. ואל תתן לי עכשיו את המבט של מי-ביקש-מכם-את-זה. אתה חי כאן. אתה צריך את כל זה. מצד רביעי, אתה יכול להצביע ולהחליט לאן ילך הכסף של הטמבלים (בעיניך) שכן נותנים למען הכלל. כישראלי אתה אמור להרגיש טוב עם זה. בוא נסחוט אותם כמה שאפשר.
עכשיו, לפני שניכנס לשאלה למי להצביע, תן לי סיבה רציונלית אחת למה לא להצביע. ואז נמשיך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים