- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;1938070:אמיתי לגמרי.
אם הייתה רושם סיפור הפוך.... אז היה חוסר אמון!!!
נכתב ע"י איש שמח;1938070:אמיתי לגמרי.
נכתב ע"י איש שמח;1938070:אתה לקוח של אינטרנט רימון.
יש לך בעיה כלשהי.
אתה בודק באתר של אינטרנט רימון ולא מוצע שם סעד.
אתה רוצה לקבל נציג שירות של רימון בצ'אט. אין אפשרות.
אתה פונה במייל. עונה לך מענה ממוחשב ש.. שולח אותך לבצע לבד פעולות באתר או להתקשר למוקד שירות הלקוחות.
עד כאן- הגיוני לגמרי. איזה חברה נורמלית נותנת היום שירות דרך המייל? עכשיו זה שנת תשנ"ב עדיין. אנחנו עוד לא בתש"ע או תש"ף. אז בטח יהיה שירות במייל. בתש"ץ אולי אפילו יהיה.. שירות בצ'אט.
טוב, אתה מתקשר למוקד השירות.
במוקד שירות הלקוחות מציעים לך:
1- לרכוש עוד מוצרים של אינטרנט רימון (לא יקרה)
2- לשחזור ססמה (לא צריך)
3- להאזין להדרכה ממוחשבת (לא תודה. אני צריך נציג אנושי)
4- להגיע לשירות לקוחות.
בשירות לקוחות אתה נדרש להכניס תז, ו4 ספרות אחרונות.
אחרי זה עדיין מציעים לך אופציות לא רלוונטיות, כאשר האופציה לקבל נציג אנושי היא האחרונה בתפריט.....
אוקיי. לחצנו להגיע לנציג אנושי.
כעת מסביר לכם קול חגיגי שהשיחות מוקלטות, כדי לייעל את השירות. (אה, באמת? אני יחסוך לכם את העלות של ההקלטה. אין צורך לעשות מאמצים לשפר את השירות. קודם פשוט תנסו בכלל לתת שירות)
כעת, מסביר לכם הקול העליז כי יש עומס פניות רב ולכן יש המתנה ממושכת, יותר מהרגיל. (מהרגיל? מהרגיל? אי פעם בהיסטוריה ההמתנה לנציג שירות אנושי באינטרנט רימון הייתה קצרה יותר??)
כעת, מודיע לכם הקול העליז שאתם מספר 30 לקבלת שירות. מושמעת לכם מוסיקה מייגעת שחוזרת על עצמה.
כעת, מודיע לכם הקול העליז כי מקומכם בתור הוא 30. מושמעת לכם מוסיקה מייגעת שחוזרת על עצמה.
כעת, מודיע לכם הקול העליז כי מקומכם בתור הוא.. 29. מושמעת לכם מוסיקה מייגעת שחוזרת על עצמה.
וכן הלאה וכן הלאה.
כל חצי דקה בערך, חוזר על עצמו התקליט הטוען כי יש עומס רב ולכן יש זמני המתנה רבים מהרגיל.
בהמשך, טוען התקליט כי אינטרנט רימון עושה את מירב המאמצים לייעל את השירות. (ברור. להחריב אותו עוד יותר אי אפשר. נשאר רק לנסות לייעל)
בהמשך, מתפרץ למוסיקה המשעממת קול דרמטי המודיע כי: "עקב ריבוי פניות המוקד יתן שירות בנושא ניתוקים בלבד....לביצוע פעולות יש לפנות לאתר רימון בכתובת..."
כעת מושמעת שוב מוסיקה משעממת.
כעת, מסביר לכם הקול העליז כי יש עומס פניות רב ולכן יש המתנה ממושכת, יותר מהרגיל.
כעת, נכנס קול חדש להקלטה, ואומר בקול רציני עם נימה קלה של עצב מוקלט וממש ממש אותנטי: עקב ריבוי פניות המוקד מטפל כרגע רק במקרים של ניתוקים. עמכם הסליחה. למרבה המזל העצב מסולק חיש מהתקליט, וקול אמין מודיע כי אינטרנט רימון עושה כל שביכולתה כדי לשפר את השירות. הקול העליז נקטע ע"י המוסיקה המשעממת.
כעת, מודיע לכם הקול העליז שאתם מספר 28 לקבלת שירות.
יפה, התקדמנו.
כעת, הפתעה! הודעה חדשה: ניתן להשאיר פרטים ונציג יחזור אליך תוך 3 שעות....
טוב, אני כבר מכיר את הטריקים האלו. שום נציג לא יחזור אליי. ואפילו יהיה לו תירוץ: עכשיו המוקד כמעט נסגר. לא הספיקו לחזור אליי.
אני מחייך לעצמי ולא מתפתה להצעה. יש לי ניסיון.
אני ממשיך להמתין לנציג שירות ושוקל לדפוק בינתיים אצל השכן ולנסות לשלוח ממנו את המייל הדחוף.
ביתניים אני מאזין למוסיקה המשעממ--
המוסיקה נקטעת. שוב תקליט.
רגע רגע, מה עכשיו אומר לי התקליט?
לא לא, בעצם הגענו לנציג אנושי.
הידד. הידד. אני פורץ במחול קצר ו.. רגע רגע. מה אתה אומר לי שלומי? אתה רק נציג הודעות?
שלומי, אתה צוחק עליי. שלומי אתה צוחק עליי. בשביל נציג שמשאיר הודעה נתתם לי לחכות כל כך הרבה זמן?
לא, שלומי לא צוחק עליי. האמת, הוא גם לא נשמע כמו מישהו שצחק בשנה האחרונה. שלומי שואל אותי בקול מיוגע מה אני רוצה. ובכן, אני רוצה תמיכה טכנית. האינטרנט שלי עושה צרות. משהו קריטי לא פועל לי.
שלומי אומר לי בקול עייף: אני רואה שאתה מחובר כרגע.
מצטער שלומי, לא הבנתי. איך אתה רואה שאני מחובר אם אתה רק נציג שמקבל הודעות?
שלומי לא מהסס: אז מה הבעיה?
אין לי אפילו כוח להתעצבן . אני מסביר בקול עייף את הבעיה.
אה, טוב, אין לי איך לעזור לך, אומר שלומי. זה קשור ל"תוכן". עכשיו אין נציג של "תוכן". יש רק עד 6 בערב נציג של "תוכן". עכשיו כבר שבע בערב.
אני אומר: שלומי, אתה צוחק עליי. אתה עושה לי מתיחה. בבקשה תעזור לי ותפסיק עם המתיחות, גם ככה הפסדתי הרבה זמן.
שלומי אומר בכעס (אני מניח שרק בהודו או באוזבקיסטן נהוג לכעוס על לקוח שרק התקשר לקבל שירות. אה, וגם בישראל):
מר ... אתה יכול להמשיך להמתין, אבל לא יגידו לך שום דבר אחר.
אין לי איך לעזור לך. אין לנו איך לעזור לך. אין לנו אף אחד שיכול כרגע לעזור לך.
השיחה מתנתקת.
אמיתי לגמרי.
נכתב ע"י pinati;1938433:מוחה בתוקף!
אני באתרוג (זה אותה חברה)
ולאחרונה היו לי בקשות לא כ"כ רגילות, שהם לא היו חייבים לתת לי מענה עליהם
אך נעניתי מהר המקסימום שאני זוכרת זה מקום 8 ובד"כ מדלג 2.
לא שיש לי שם מניות אך לא פייר לדרוך על אחרים, סתם.
הגיוני מאוד כשמתקשרים צמוד לשעת הסגירה אז יהיה פחות מענה, זו חברה ולא גמ"ח![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים