כן,יש לי סכום חודשי של 600 ש"ח
האם יש אפשרות דרך אחד החברות להשקיע במסלול S&P 500?
סדר גודל של 0.6-0.8%.מה הצפי לדמי ניהול לכזאת תוכנית השקעה?
ברור. בהרבה חברות.יש לי סכום חודשי של 600 ש"ח
האם יש אפשרות דרך אחד החברות להשקיע במסלול S&P 500?
מה הצפי לדמי ניהול לכזאת תוכנית השקעה?
קצת תלמד על המדד.....השאלה אם יש בזה איזה סיכון
שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית..שאלה אחרת יש לי כ550 ש"ח בחודש פנויים, השאלה שלי האם להכניס את הסכום הנ"ל לקרן גמל להשקעה בהוראת קבע מסודרת או לקבל הלוואה ע"ס 40 אלף ולפרוע אותה ב550 ש"ח לחודש למשך 7 שנים 84 תשלומים מדובר על הלוואת מינוף מהקרן גמל הריבית היא פריים -0.5 השאלה מה הדבר הנכון לעשות כי מצד הריבית דריבית לטווח הארוך לכאורה עדיף להפקיד הכל היום ולשלם את ההלוואה, השאלה אם יש בזה איזה סיכון
מדובר על הפקדה ל20 שנה, והרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8% ואני מכל מקרה מפריש 550 רק השאלה אם זה היה תשלום על הלוואה או הפקדה וגם אם ירד אחר כך יעלה חזרה והרוויח את הריבית דריביתקצת תלמד על המדד.....
הסיכון שהמדד יכול ליפול גם ב20% לא רק לעלות......
[אומנם אם המדד יפול תפסיד בין כך....אבל לא לוקחים הלוואות בשביל זה...ועוד בריבית]
כך דעתי הלא מקצועית.....
הדעות חלוקות בין המומחים האם מיצוע (הכנסת הכסף בפעימות לעומת להכניס את כל הכסף בפעימה אחת) זה דבר ריווחי יותר או לאמדובר על הפקדה ל20 שנה, והרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8% ואני מכל מקרה מפריש 550 רק השאלה אם זה היה תשלום על הלוואה או הפקדה וגם אם ירד אחר כך יעלה חזרה והרוויח את הריבית דריבית
אף פעם אל תגיד אף פעםוהרי לטווח הארוך זה כן יציב על 8%
www.prog.co.il
ה100 שנים האחרונות הם לא מספיק אינדיקציה לטווח ארוך ?אף פעם אל תגיד אף פעם
זה אינדיקציה מצוינת רק לדבר אחדה100 שנים האחרונות הם לא מספיק אינדיקציה לטווח ארוך ?
אף פעם אל תגיד אף פעם
כל הקהילות שנותנות הלוואות עבור תינוק שנולד על מנת שהיה לו לחתונה כמו חסידות בלזא וחסידיות נוספות גם בכולל רשב"י בב"ב ועוד קהילות כולם טועים? לא התייעצו הם מומחים בתחום ?...אבל לא לוקחים הלוואות בשביל זה...ו
והוא ?זה אינדיקציה מצוינת רק לדבר אחד
ל-100 שנה האחרונות...והוא ?
כשמדובר על הלוואה בלי ריבית, על פי הסטטיסטיקה כנראה יהיה יותר ריווחי לקחת הלוואה בשביל למנף את ההשקעה ולכן יש הגיון לקחת את הסיכון.כל הקהילות שנותנות הלוואות עבור תינוק שנולד על מנת שהיה לו לחתונה כמו חסידות בלזא וחסידיות נוספות גם בכולל רשב"י בב"ב ועוד קהילות כולם טועים? לא התייעצו הם מומחים בתחום ?
מצרף טבלהלמה הרוחה 10 % כשאומרים בכל מקום שהתשואה של S&P היא מעל 20 % השנה אחרונה?
קרדיט ל @דניאל נבון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //