נכתב ע"י איאן;432640:זאת הנקודה shmil
התמונה צולמה כפי שהיא. ב - S90
( ואכן היתה יכולה להיות גם מדהימה בצבעוני. )
נכתב ע"י shmil15;432693:אני כנראה חייב להתעדכן בחידושים האחרונים ...
מה זה נקרא שכך זה צולם ?
נכתב ע"י איאן;432640:התמונה צולמה כפי שהיא. ב - S90
איזה מצחיק...נכתב ע"י yitzy;432722:חבל
עיבוד כזה ניתן לעשות גם במחשב
אבל ברגע שזה נעשה במצלמה א"א לשחזר את כל הצבעים על המחשב
מבחינתי אין הבדל בין עיבוד בPS או עיבוד כזה במצלמהנכתב ע"י שיר770;432748:איזה מצחיק...
לא שאני מבינה בצילום יתכן שאני טועה...
אבל כשמשהו מעלה תמונה שעברה פוטושופ ושינו לה את הצבעים כמו פה- אז קמים וטוענים- תעלה בלי פוטושופ... ואז קמים כל אוהדי הצילום הטבעי ודורשים תמונה טבעית.
ואילו כאן- כך זה צולם ומבקשים לצלם רגיל ולערוך בפוטושופ...
מוזר...
טעיתי במשהו?![]()
אף אחד לא ביקש לצלם רגיל ולערוך,נכתב ע"י שיר770;432748:איזה מצחיק...
לא שאני מבינה בצילום יתכן שאני טועה...
אבל כשמשהו מעלה תמונה שעברה פוטושופ ושינו לה את הצבעים כמו פה- אז קמים וטוענים- תעלה בלי פוטושופ... ואז קמים כל אוהדי הצילום הטבעי ודורשים תמונה טבעית.
ואילו כאן- כך זה צולם ומבקשים לצלם רגיל ולערוך בפוטושופ...
מוזר...
טעיתי במשהו?![]()
נכתב ע"י איציק'ל;432850:אף אחד לא ביקש לצלם רגיל ולערוך,
אלא הבהירו לו שאין הבדל מי עושה את העיבוד,
הפ"ש או המצלמה,
אבל בכל מקרה,
גם אם הוא מתעקש לעשות עיבוד,
עדיף בפ"ש.
א:
בגלל שזה יותר איכותי.
ב:
בגלל שזה הפיך.
מובן?
נכתב ע"י yitzy;432749:(והאמת היא שצילום בJPG זה גם סוג של עיבוד במצלמה, ולכן מומלץ מאד לצלם בRAW)
אם אתה אומר את זה אז לא הבנת מילה מההודעה שלינכתב ע"י אמיש;432875:טוב, ברור לך שגם כשאתה מצלם ב-RAW, בסופו של דבר תיאלץ מתישהו להמיר את התמונה ל-jpeg, עם הגדרות כאלו או אחרות, כך שההבדל בין RAW לבין jpeg הוא רק בזמן העריכה (ובהפיכוּתה).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים