- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;2051676:יש לסנו תרסיס ניקוי למקרוגל.
.
איך קוראים לו?
נכתב ע"י תקוה;2051676:יש לסנו תרסיס ניקוי למקרוגל.
.
נכתב ע"י MV25;2051579:בקשר להשוואות
אני עונה לכולן ששואלות אותי בטח בגלל שרוצות להשוויץ עם ההספקים שלהן
ש"אין הברכה שרויה אלא בדבר הסמוי מן העין ואני לא משתפת בהספקים לשי"
פשוט בגלל שלא התחלתי עדיין...
אני בטוחה שזה עוזר במשהו על אף שתמיד יש שאריות ופירורים.נכתב ע"י תקוה;2051686:אצלי יש כלל (שדודה שלי לימדה אותי פעם) שהצליח עד היום (מה יהיה שנה הבאה? לא יודעת. מקוה שאצליח)
לא נכנסים לחדרים עם חמץ!
אוכלים במטבח או בסלון על הכסאות או על הספה. בשום אופן לא בחדרים!
עכשיו בערב פסח אני יודעת שבחדרים כולל ארונות ומיטות. והלב רגוע.
כשהילדה שלי היתה קטנה ומסתובבת בבית הייתי סוגרת את החדרים ונותנת לה להסתובב חפשי במטבח ובסלון.
אני יודעת שזה לא מתאים לכל בית ולכל סוד של ילד.
לנו זה התאים.
נכתב ע"י סטודנטית;2052315:איך קוראים לו?
נכתב ע"י גלבוע;2052140:יש לך אפשרות לסגור את המטבח? דלת או משהו?
נכתב ע"י Shellykaz;2052416:יש לכן רעיונות לאוכל שהוא לא חמץ
שניתן לתת לילדים להסתובב איתו בבית?
(לא פריכיות, הם לא אוהבים)
נכתב ע"י Shellykaz;2051500:אבל היכן אכלתם בינתיים כשהמטבח מוכשר?
נכתב ע"י טוליפ;2052561:גם אני עשיתי כך כשהיו לי קטנים, מנקים את כל הארונות כולל מקרר ומקפיא.
שמים ארגז על השיש עם כל החמץ שצריך עד פסח: פרורי לחם, עוגיות, פתיתים + מוצרים שהופכים לחמציים כגון: ממרח שוקולד. + קפה, סוכר, שוקולית
במקרר שמים ניירות או ניילון נצמד ומקפידים להחזיר דברים תוך ניגוב התחתית.
במקפיא: לוקחים אשפתון גדול עבה ובפנים שמים את החמץ: מלוואח, לחם סגור ב-2 שקיות וכד'
את השיש לא מכשירים עד היום שצריך להתחיל לבשל. משאירים סיר גדול למנה עיקרית+סיר קטן לתוספת+מחבת בחוץ. כלים חד פעמיים. וככה אוכלים ומבשלים עד פסח.
הארונות שנקיים לפסח סגורים - וכל החמץ מתנהל על השיש.
אתמול ניקית את התנור בשיטה זו. השארתי את התבניות, רשת, מבערים וחרצובות בשקית אטומה [אשפתון ענק] עם סנט מוריץ במשך כ-4 שעות. אחר כך פתחתי וממש רק שטפתי. יצא כמו חדש.....ואפילו לא התחיל להיות חור. לא נראה לי שיהיו חורים. פשוט תענוג היה לנקות כך. כבר כמה שנים שאני עושה כך. פעם נאבקתי עם התבניות. היום זה פשוט כיף.נכתב ע"י תמר21;2052653:קצת לא מבינה מה קורה עם העצה של לשים באשפתון את התבניות למשך לילה.
אף אחת לא חושבת שבבוקר למחרת היא תבוא לבדוק מה המצב, ותגלה שפשוט... אין שקית?
השקיות של האשפתונים נהיו דקיקות להחריד לאחרונה. אפילו את הפח עצמו הן לא מחזיקות...
אז חומצה?...
תנסו ותגידו לי. כי ממש לא חושבת שנחמד לגלות את התבניות שוחות בסנט מוריץ באמצע המטבח, והשקית פשוט התפוגגה והתנדפה...
נשמע הגיוני...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //