אם ההלוואה היא למעל 10 שנים (אני לא מתכוון על מה חתמת, אלא מה הצפי הריאלי כולל מחזורים וכדו'), עדיף לטעמי להגדיל פריים כמה שאפשר ע"ח ההצמדה, ואם זה ליותר שנים לטעמי מומלץ לפזר סיכונים ולהתקרב לכיוון ה50-50.קיבלתי הצעה מחברת מימון- 90 אחוז משכנתא על הבית
פריים יוצא ריבית של 5.8
קבוע צמוד מדד ריבית של 5.2
האם לקחת חצי צמוד חצי פריים,
או 80 אחוז פריים ו-20 אחוז צמוד?
תודה רבה לכל העוזרים!
אני מאמין שתוך 10 שנים כבר אעשה מיחזור או אעביר את הכל לבנקאם ההלוואה היא למעל 10 שנים (אני לא מתכוון על מה חתמת, אלא מה הצפי הריאלי כולל מחזורים וכדו'), עדיף לטעמי להגדיל פריים כמה שאפשר ע"ח ההצמדה, ואם זה ליותר שנים לטעמי מומלץ לפזר סיכונים ולהתקרב לכיוון ה50-50.
אם לטווח הקרוב, לטעמי פיזור סיכונים עדיף.אני מאמין שתוך 10 שנים כבר אעשה מיחזור או אעביר את הכל לבנק
כמה שיותר פריים עדיף ללא כל ספק.קיבלתי הצעה מחברת מימון- 90 אחוז משכנתא על הבית
פריים יוצא ריבית של 5.8
קבוע צמוד מדד ריבית של 5.2
האם לקחת חצי צמוד חצי פריים,
או 80 אחוז פריים ו-20 אחוז צמוד?
תודה רבה לכל העוזרים!
כמה זה קרובאם לטווח הקרוב, לטעמי פיזור סיכונים עדיף.
5-10 שנים.כמה זה קרוב
שמת לב שזה קבוע צמוד?ואם זה ליותר שנים לטעמי מומלץ לפזר סיכונים ולהתקרב לכיוון ה50-50.
כי המדד בטוח יעלה יותר מאשר הפריים?כמה שיותר פריים עדיף ללא כל ספק.
הפריים הוא סיכון, והמדד הוא סיכון.שמת לב שזה קבוע צמוד?
איזה סיבה בעולם יש לקחת יותר צמוד?
הפריים אם יעלה יהיה כדי להילחם במדד העולה יותר מדי.כי המדד בטוח יעלה יותר מאשר הפריים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים