מטבחי בסטון עושים ,ויש להם עבודה ברמה גבווה מאוד ,דוד-0559761985השלמה - ארונות עליונים בלבד.
בבית שמש.
לפני כמה זמן עשיתם? איך ידעתם להתקין?טלפון 029990204
אימייל orron72%gmail.com
עשית עבודה יפה מאדבנגרייה נותנים הסבר מקיף ומפורט על צורת הבנייה, עם כל השלבים, היא מדפיסה ממש חוברת (בכתב יד...), עם כל שלבי הבנייה.
ברור שצריך ידיים טובות וידע מקדים כלשהו, אבל כל אברך מעט מוכשר עם רצון טוב יוכל לעמוד בזה.
אגב, התוצאות...
אה, אח"כ לקחתי מהם גם ספרייה...
וואו זה ממש מדהים שאת כל זה עשית בעצמךבנגרייה נותנים הסבר מקיף ומפורט על צורת הבנייה, עם כל השלבים, היא מדפיסה ממש חוברת (בכתב יד...), עם כל שלבי הבנייה.
ברור שצריך ידיים טובות וידע מקדים כלשהו, אבל כל אברך מעט מוכשר עם רצון טוב יוכל לעמוד בזה.
אגב, התוצאות...
אה, אח"כ לקחתי מהם גם ספרייה...
תודה!וואו זה ממש מדהים שאת כל זה עשית בעצמך
כמה עלה המטבח? וכמה הספריה? לפני כמה זמן? כמה זמן לוקח לבנות את זה לבד ממתי שמבינים את הרעיון?
מדהים, תודה על המידעתודה!
המטבח יצא 13K כולל החלפת כל החזיתות למטה והוספת 2 מגירות, זה פורמייקה 'סהרה' הצעות מחיר קיבלתי החל מ20K
הספרייה היא מסנדוויץ' וינטז' 28 מ"מ מאד יקר, כמובן שכולה סנדוויץ', עלתה 8K הצעות מחיר קיבלתי החל מ16K
@חרש עץ אמנם ב"ה יש לי ידיים טובות, אבל מעולם לא למדתי את זה, אני בטוח שכל אברך עם רצון טוב, עם חבר שמבין, עם כלים נכונים, לאט ובטוח, יקבל תוצאה זהה.
טיפים שלמדתי על בשרי, חשוב לראות סרטונים של בנייה כזו כדי להבין איך זה עובד, לא לחסוך בכלים, אני קניתי כלים במאות שקלים אם לא יותר, כמובן אני יכול להשאיל למי שמעוניין, עוד דבר, בכל פעולה, בכל שלב, לחשב 10 צעדים קדימה, חשוב מאד לא לקחת מידות על האפס, תמיד להשאיר רווח בין 3-5 ס"מ, וכמובן למדוד מידות 200 פעם, רצוי עם לייזר. זה מה שאני זוכר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //