נכתב ע"י Aאילה;1362927:יש ילדים עם בעיות בוויסות החושי,
וההתעסקות האינסופית שלהם זה לא משהו נשלט...
ובהחלט ההתעסקות עוזרת להם להתרכז ולהקשיב.
עצה:
אם את רואה ילדה שמתעסקת יותר מדי,
תשלחי אותה לשליחות קטנה להביא שכפולים או משהו
זה יתן לה קצת אפשרות לאסוף את עצמה והיא תחזור מרוכזת יותר.
אם את ממש חברמנית, תגידי לכל הכיתה לעמוד,
תעשי להם 2 דקות תרגילי קפיצות או מתיחות...
תדווחי אם זה עזר...
מורת אופטלגין...נכתב ע"י מילה בסלע;1363080:(ילדת ריטאלין, אגב)
נכתב ע"י sara100;1373340:יש התעסקות ויש התעסקות....
מסכימה לחלוטין, הבעייתיות מתחילה כשזה נגרר לסוג של אוירה בכיתה, בה אני חשה
שלא כולן "מפוקסות" במאת האחוזים... ואז התוצאות לא בדיוק מרנינות (של תלמידות עם יכולות) בשיעורי הבית ובמבחנים.
נכתב ע"י רותי12;1373455:נשמע לי מוזר (עם כל ניסיוני בהוראה)שלהתעסק במשהו לא מפחית מהריכוז בשיעור ..
ברור שאם רוצים תוצאות ותלמידות מרוכזות יש להמנע מכל התעסקות ומכל גירוי שאינו מעניין השיעור, כך לעניות דעתי. וק"ו לילדי קש"ר
נכתב ע"י sara100;1373340:יש התעסקות ויש התעסקות....
אני חייבת להתעסק בשביל להקשיב.
וגם לתלמידות שלי-(תלוי למי...-פרוטקציה) אני נותנת להתעסק בתנאי שהם איתי, וזה לא בעיה לבדוק....
נכתב ע"י frt121;1373419:שתיכן צודקותנכתב ע"י sara100;1373340:יש התעסקות ויש התעסקות....
מסכימה לחלוטין, הבעייתיות מתחילה כשזה נגרר לסוג של אוירה בכיתה, בה אני חשה
שלא כולן "מפוקסות" במאת האחוזים... ואז התוצאות לא בדיוק מרנינות (של תלמידות עם יכולות) בשיעורי הבית ובמבחנים.
כשזה הופך לסוג של 'אופנה' זה בוודאי מסיח את הדעת של חלק גדול מהכיתה.
נכתב ע"י סימולציה;1373512:השנה קיבלתי כיתה גדולה יחסית, ודי סוערת. החלטתי שאני מנסה ללכת איתם על הצד השני: שולחנות ריקים, ובלי להתעסק בכלל.
תקשיבו, בהתחלה, היה להם קשה.
אחרי שבוע וחצי, גיליתי שאני מספיקה איתם כמעט פי שתיים ממה שהספקתי בשנה שעברה, ועוד מספיקה לעשות חזרה על הנלמד.
אני אישית, הייתי מאד מופתעת, כי כאמור, כתלמידה הייתי מתעסקת קבועה והייתי בטוחה שזה הכרחי, אבל גיליתי שממש לא והבנות יכולות להתרכז ולהנות מהחומר גם אם הן רק תקשבנה![]()
נכתב ע"י frt121;1378915:מסכימה עם הגישה שלך בעוד כמורה את מגיעה ערוכה פרפקט, מושכת ומעניינת בנלמד, מצויידת בהמחשות, מראי-לוח ולעיתים פעילויות. כי מעברי הרחוק זכורני שהיו מורות מונוטוניות ומשעממות עד כדי הרדמויות.. בפרט בשיעורי היסטוריה ישראלית וכללית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //