למה הכל תפוס
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מביטוח לאומי?
אם הפסקת לעבוד מרצונך תוכל/י להתחיל לקבל דמי אבטלה רק לאחר שחלפו 90 יום מיום הפסקת העבודה.מביטוח לאומי?
כן.מביטוח לאומי?
ואם אני עובדת בעוד מקום?כן.
הורדת שעות נחשבת להרעת תנאים, והינך נחשב כמפוטר (למרות שהתפטרת) וזכאי לדמי אבטלה.
השאלה האם גם בקורונה זה נחשב להרעת תנאים?למה מתכוונת השאלה, ממי אתה חושב שאתה זכאי??
בכל אופן, אם ההתפטרות היא עקב הרעת תנאים - אתה זכאי להשלמת פיצויים כדין מפוטר.
למרות זאת.ואם אני עובדת בעוד מקום?
כן.השאלה האם גם בקורונה זה נחשב להרעת תנאים?
למרות זאת.
כן.
[/QUOT]
בטוח???
כי לי מישהו אמר שאם אני עובדת בעוד מקום אז איפה האבטלה?!
בטוח?למרות זאת.
כן.
אם את עובדת בעוד מקום דמי האבטלה ישולמו רק בגובה ההשלמה לאבטלה שאת זכאית.כי לי מישהו אמר שאם אני עובדת בעוד מקום אז איפה האבטלה?!
אפילו הוצאה לחל"ת בקורונה דינה כהרעת תנאים ואפשר להתפטר.השאלה האם גם בקורונה זה נחשב להרעת תנאים?
הסכום שנצבר לפיצויים -הפקדות של המעסיק כל חודש המעסיק מפריש חלק מהפיצויים העתידים וכשהעובד זכאי לקבלם הוא משלים את השאר- השלמת פיצוייםאני מצטרפת לאשכול הנ"ל השאלה דומה:
אני מעוניינת להתפטר בשל הרעת תנאים כיון שהוסיפו לי עוד 3 שעות עבודה בפועל על מנת לקבל את השכר שהייתי מקבלת וכן פורשים לי את השעות ל5 ימים - כך שלא אוכל להמשיך לעבוד בעבודות נוספות שהיוו לי השלמת הכנסה.
איך ולמי אני אמורה להוכיח שו הרעת תנאים על מנת לקבל אבטלה והשלמת דמי פיצויים?
כמו כן, אם מישהו יכול להסביר לי את עניין הפיצויים: מה החלק שצריך להשלים לי? איך מקבלים אותו?
יש לי בקרן הפנסיה כבר סכום שנצבר לפיצויים- (זה הפקדות שלי או של המעסיק?)
מה נקראה השלמת פיצויים, אם כבר יש לי את זה בקרן?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים