נכתב ע"י יוכיש;n5060665:יש לי אחיות שעובדות במעון ואני רואה איך שהן עובדות במסירות, טרודות מילד שלא מרגיש טוב [גופנית ורגשית] וכו' עכ"ז שהם מקבלים שכר מינימום, כל הראש והלב עם הילדים,
שתדעו הם מרגישים טוב טוב מי הם ההורים שמנצלים אותם עד הסוף ומי מתחשב אתם ...
מאוד כדאי לכם "לשחד" אותם לפעמים זה נותן להם יותר מוטיבציה.
ואני חושבת שבשונה ממוכרת בחנות היא מטפלת בילדים "שלכם" ואתם צריכים לדאוג ש"לילדים שלכם" יהיה טוב, ואם למטפלת טוב אז גם לילדים טוב......
נכתב ע"י Tperkal;n5060808:מעולם לא הפריע לי שהמעון נגמר ב 12 בימי שישי.
גם ככה יש לי נקיפות מצפון על זה שאני בכלל שולחת תינוקת כשאני בבית.
ומותר בהחלט להתחשב בגננות, בימי שישי של חורף שעוד צריכות לחזור הביתה ולארגן שבת.
בשאר ימות השבוע-
אני מתחשבת בילד שלי ובאה לקחת כמה שיותר מוקדם.
גם אם זה אומר להגיע לעבודה בשבע.
חשבתם פעם איך מרגיש ילד קטן שרואה את כל החברים שלו הולכים הביתה והוא נשאר?
כי אמא שלו רצתה ללכת לקניות בשקט?
אני לא מדברת על אמהות שעובדות ולכן מגיעות ברגע האחרון.
אלא על כאלה שסיימו מוקדם ויכלו לבוא קודם ולא עושות את זה.
כשאישה מביאה ילד לעולם היא צריכה להבין שהוא מקום ראשון,
גם אם זה קצת לא נוח לאמא שלו.
ולגבי שכר המטפלות- אני בהחלט מצפה לכך שמישהו כבר ירים את הכפפה וידאג לשפר להן את תנאי השכר.
ידעתם שמטפלת מנקה את הגן- אבל לא מקבלת שכר של מנקה אלא שכר מינימום? אותי זה מזעזע.
ואולי, אם התנאים יהיו טובים יותר, יותר כוח אדם איכותי ירצה לבוא לעבודה במעון ותהיה פחות תחלופה.
בעיני, המטפלות עושות עבודה קודש, עובדות הרבה יותר שעות מגננות-
אבל מתוגמלות הרבה פחות ומשום מה יש לא מעט שמזלזלים במה שהן עושות.
אז תתחילו להעריך!
ולהתנהג בהתאם.
גילוי נאות-
אני פקידה במשרד, עובדת 8 שעות ביום ואין לי אף אחות מטפלת
נכתב ע"י יוני מקרוני;n5060844:נכון ונפלא
חוץ מהמשפט שאומר מה אשה אמורה לדעת כשהיא מביאה ילד לעולם
לא כל כך קשור
לא נכון ולא נחמד לשמוע במחוזתינו (עוד יגידו שאתם לא מעודדים ילודה)
אם ממש רוצים להכניס את זה
אפשר לכתוב כשמקבלים ילד מתנה מהקב''ה צריך לדעת להעריך את המתנה
נכתב ע"י דבורי לוי;n5061074:אשמח להגיב כמנהלת מעון:
אצלנו ב"ה אף מטפלת לא מתעצבנת על אמא שמגיעה עד 16:00 וממש לא משנה לה אם האמא ישנה או עשתה קניות בזמן הזה.
כן אכפת להם מאד כשמאחרים כי הם עצמם לחוצות להוציא ילדים. ולא משנה עד כמה הסיבה הכי מוצדקת בעולם.
בענין ימי שישי- אף כסף בעולם לא יגרום למטפלות להשלים עם עבודה עד 13:0 וזו גם עלולה להיות נקודת שבירה שתגרום להרבה עזיבה.
אין כאן שום רצון לחסוך בשעות, יש כאן חשיבה מינימלית על עובדות שעובדות כל השבוע עד 16:00
ו12:00 זו שעת סיום כ"כ מקובלת והגיונית במוסדות הלימוד החרדיים שזה פשוט להרע בעוד 10 רמות את העבודה במעונות לעומת הגנים.
נכתב ע"י דבורי לוי;n5061074:אשמח להגיב כמנהלת מעון:
אצלנו ב"ה אף מטפלת לא מתעצבנת על אמא שמגיעה עד 16:00 וממש לא משנה לה אם האמא ישנה או עשתה קניות בזמן הזה.
כן אכפת להם מאד כשמאחרים כי הם עצמם לחוצות להוציא ילדים. ולא משנה עד כמה הסיבה הכי מוצדקת בעולם.
בענין ימי שישי- אף כסף בעולם לא יגרום למטפלות להשלים עם עבודה עד 13:0 וזו גם עלולה להיות נקודת שבירה שתגרום להרבה עזיבה.
אין כאן שום רצון לחסוך בשעות, יש כאן חשיבה מינימלית על עובדות שעובדות כל השבוע עד 16:00
ו12:00 זו שעת סיום כ"כ מקובלת והגיונית במוסדות הלימוד החרדיים שזה פשוט להרע בעוד 10 רמות את העבודה במעונות לעומת הגנים.
נכתב ע"י במבה נוגט;n5061098:בסדר. תגמרו ב12. אבל תחזירו לנו את השעות / כסף.
נכתב ע"י קריצה;n5059488:כן?
כשגננת עושה מסיבת סיום למשך שעה וחצי ושולחת את כולם הביתה
זה בגלל הבוס שמעליה???
נכתב ע"י ישראל123;n5061132:ההורים יכולים אם הם רוצים - להתחשב בגננות, אבל גננות ומנהלות מעון שמחליטות על דעת עצמן 'לרחם' על עצמן, או שכופות את ההורים לרחם עליהן, זוהי גזילה ממש. ודין פרוטה כדין מאה.
ובפרט שאין להם גבול, אלא כל מעון או משפחתון עושה כפי ראות עיניו, לפי ה'מוסריות' שלו.
והרבה פעמים עושים עוולות נוראיות, לדוגמה, אשה בהריון שצריכה לרוץ למעון לקחת את הילד ברבע לארבע במקום בארבע, ובתוספת איומים וכדומה. וגם לוקחות חופשות שלא כדין.
זה ממש כמו שמוכר במכולת יוסיף ללקוח בחשבון החודשי עוד כמה פריטים לעצמו, בגלל שכך 'מרגיש לו נכון'.
נכתב ע"י מביתשמש;n5061250:לא זה בגלל שהורים טובים מתחשבים ולוקחים את הילדים שלהם הבייתה כדי להתחשב בגננת שקרועה מעייפות אחרי המסיבה.
נכתב ע"י במבה נוגט;n5061098:בסדר. תגמרו ב12. אבל תחזירו לנו את השעות / כסף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים