- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ גולד;n5063734:במעונות לא מקבלים עוף? למה הכל סויה ודגים?
באמת מוזר אצלכם. אצלנו מקבלים גם עוף נראה לי פעם בשבוע.
נכתב ע"י מ גולד;n5063734:במעונות לא מקבלים עוף? למה הכל סויה ודגים?
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;n5063701:אז אני ממילא מכינה... כי גם ההורים של הילדים רעבים לפעמים
רק מה - כל סדר היום של הילדים משתבש, הם בד"כ אוכלים במעון באזור 11:30 ואח"כ הולכים לישון. ביום שישי הם הרבה פעמים נרדמים לי בדרך הביתה, ולכי תנסי להעיר אותם... אחרי חצי שעה הם מתעוררים רעבים, אוכלים ולא מוכנים לחזור לישון.
אתם מבינים לבד איך נראה המשך יום שישי כזה עם ילדים עיפים ועצבניים![]()
נכתב ע"י קיריטו;n5063905:אז תתפלאי אבל דווקא היו הורים שבאופן מפורש ביקשו שהילדים לא ישנו ביום שישי כדי שישנו כשהם מגיעים הביתה. ככה זה בחיים א"א לרצות את כולם.
אצלינו במעון לא נתנו ארוחת צהריים אלא פרוסה ופרי וזה הקשה מאד, ארוחת צהריים היא גם תעסוקה.
נכתב ע"י שרית ו;n5063962:
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;n5063934:כנראה שלא הבנת, לא בקשתי שישנו במעון. ברור שלא... (מה נעיר אותם אחרי חצי שעה???), בסה"כ רציתי שיאכלו במעון, ואז יוכלו לישון בדרך או מיד כשמגיעים הביתה, (כי בשעה הזו הם כבר ממש עיפים) בלי להתעורר מיד מרעב..
נכתב ע"י יוכיש;n5060665:יש לי אחיות שעובדות במעון ואני רואה איך שהן עובדות במסירות, טרודות מילד שלא מרגיש טוב [גופנית ורגשית] וכו' עכ"ז שהם מקבלים שכר מינימום, כל הראש והלב עם הילדים,
שתדעו הם מרגישים טוב טוב מי הם ההורים שמנצלים אותם עד הסוף ומי מתחשב אתם ...
מאוד כדאי לכם "לשחד" אותם לפעמים זה נותן להם יותר מוטיבציה.
ואני חושבת שבשונה ממוכרת בחנות היא מטפלת בילדים "שלכם" ואתם צריכים לדאוג ש"לילדים שלכם" יהיה טוב, ואם למטפלת טוב אז גם לילדים טוב......
באחת הערים החילונית פתחו מעון עד 7! בערב.נכתב ע"י שרית ו;n5064193:וחיפשתי המון ומצאתי מעון עד 17:00 (כבר נסגר מאז).
נכתב ע"י לאי;n5064419:תגידו, כל ההורים האלה שרוצים שהמעון יעבוד לפי "הכללים", אתם גם מוכנים ללכת לפי הכללים?
לא לשלוח ילד חולה, משלשל עם חום גם משיניים? להשאיר אותו בבית 24 שעות אחרי שיורד החום ולחזור רק עם אישור רפואי?
לא להביא ילד אחרי השעה 9 ולהגיד ש"אם אפשר לתת לו משו כי הוא לא אכל היום"?
לא להתלונן שהילד ישן יותר מידי ולא לבקש להעיר אותו לפני הזמן כי ב"כללים" כתוב שילד בכתת בוגרים צריך לישון שעה וחצי ושבגן צריך להיות סדר יום?
אתם מוכנים להביא את הילדים מוקדם גם ביום שישי וגם לקחת אותם באחת ולא לפני אפילו שהגדול גומר ב12
ולא נח לכם לצאת עוד פעם כדי שהם יספיקו גם לאכול צהריים וגם להיות נקיים כמו שאתם רוצים?
בקיצור לכל דבר בחיים יש שני צדדים וא"א לדרוש רק מצד אחד לקיים את חובותיו. וכן, זה מכוון גם למטפלות שאמורות לעבוד ביום שישי עד אחת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים