- הוסף לסימניות
המטבח מבחינת העמדה עקרונית מתוכנן נכון ומנוצל יפה -- למרות שאין סימון לחלון מניח שזה נמצא מעל התנור הבשרישלוםם ,אשמח לחוות דעתכם ,לגבי מטבח,
איך אפשר להרוויח יותר משטחים וכו עוד הערות וכמובן אפשרות פתרון..
אין חלוןשוב אם הכיריים בשרי נמצאות במקום נכון --כי שם רב הפעילות ונראה צפוף ותקוע
ואם המקום מתאים אז עם כל הכבוד למיקסום
הייתי מזיז את הכיריים "לפינה המתה " ומי
המטבח מבחינת העמדה עקרונית מתוכנן נכון ומנוצל יפה -- למרות שאין סימון לחלון מניח שזה נמצא מעל התנור הבשרי
לדעתי כדאי לחשוב אם הכיריים בשרי נמצאות במקום נכון --כי שם רב הפעילות ונראה צפוף ותקוע
ואם המקום מתאים אז עם כל הכבוד למיקסום
הייתי מזיז את הכיריים "לפינה המתה " ומישר קו עם השיש נראה לי יותר הרבה יותר נח וגם נותן גישה לחלון
מקפיצהאין חלוןלגבי הכיריים ,זה הדבר היחיד שמתלבטת, איפה היית שמה אותם ,גם אם אני מוותרת על הפינה אז אין לי משטח עבודה ארוך בכל המטבח הגדול הזה,מה היית מציעה?
אז איפה החלון ? --כי אם אין בכלל חלון -- הייתי מציע אולי קונספציה בכיוון חשיבה שונה שמתאים לאילוציםאין חלוןלגבי הכיריים ,זה הדבר היחיד שמתלבטת, איפה היית שמה אותם ,גם אם אני מוותרת על הפינה אז אין לי משטח עבודה ארוך בכל המטבח הגדול הזה,מה היית מציעה?
Ilan.p אתה עובד בזה? איך אפשר ליצור איתך קשר? סליחה שזה לא קשוראז איפה החלון ? --כי אם אין בכלל חלון -- הייתי מציע אולי קונספציה בכיוון חשיבה שונה שמתאים לאילוצים
שלום פחות מעדיפה אינדוקציה על האי אך קצת מסובכת עם המיקום של המיניבר ,אשמח לחוות דעתכם איפה מיני בר ואיפה כירה חלביתשלוםם ,אשמח לחוות דעתכם ,לגבי מטבח,
איך אפשר להרוויח יותר משטחים וכו עוד הערות וכמובן אפשרות פתרון..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //