נכתב ע"י תלמידים;1517410:התכוונתי לזה.
למעלה קאפות וכדו', למטה במרכז תנור בצדדים כיורים ומתחתיהם ארונות.
בהצלחה!
נכתב ע"י 100ZEVET;1517419:עדן, לא מעשי לשים את הפינת אוכל בכניסה.
נראה שהרוחב במבואה שם כ-2 מטר. וזה לא מספיק גם לפינת אוכל וגם למעבר...
מבחינת המיקומים כל פונקציה יושבת במקומה המצוין. מלבד המקרר שזה קצת מאולץ, אך מקום טוב מזה במטבח הזה -לא נראה.
נכתב ע"י כוכב103;1517430:שימי לב!
מומלץ מאוד לעשות משטח עבודה אחד גדול ולא כמה קטנים מחולקים,
בנוסף, לגבי הכיריים החלביות - אני לאחרונה עשיתי מטבח ועשיתי כיריים כאלו, היום, במבט לאחור, הייתי בוחרת בכיריים קרמיות ניידות, שאפשר להרים מהשיש, ואפשר לנקות בקלות.
במיוחד שלא מומלץ להרטיב את השיש בגלל הכיריים המותקנות בו באופן שקוע והאיטום שם לא מספיק הרמטי.
בנוסף, השולחן והספסל ניידים? מומלץ לעשותם כאלו ולא קבועים, כך תוכלי בשבתות ובזמנים שלא צריך את כל השולחן לדחוף אותם צמוד לקיר.
אני לא יודעת איזה עוד תנאי שטח יש לך
אבל שרטטתי משהו שנראה לי פרקטי יותר
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י 100ZEVET;1517419:עדן, לא מעשי לשים את הפינת אוכל בכניסה.
נראה שהרוחב במבואה שם כ-2 מטר. וזה לא מספיק גם לפינת אוכל וגם למעבר...
מבחינת המיקומים כל פונקציה יושבת במקומה המצוין. מלבד המקרר שזה קצת מאולץ, אך מקום טוב מזה במטבח הזה -לא נראה.
נכתב ע"י eden7115;1518015:שמתי לב לרוחב בכניסה, אך גם בתכנון הקיים השולחן צר יחסית וכן גם ספסל צר יותר מכסאות, ולכן חשבתי שניתן יהיה להצמיד את הספסל לקיר השמאלי של הנישה ואת השולחן מיד אחריו, עד הנישה שבה ממוקם כעת המזווה - והכניסה לספסל תהיה ע"י מנגנון הרמה של חלק מהשולחן. עוד 4 מקומות נוספים יכולים להסתתר מתחת לשולחן כשהם לא בשימוש וכך לא לחסום את המעבר - אלא אם כן, כל המשפחה אוכלת יחד ואז ממילא אף אחד לא צריך לעבור, מה עוד, שבפתיחת המקרר או המזווה - שאלו פעולות שמבוצעות הרבה פעמים ביום - המעבר למטבח נחסם כמעט לגמרי
במה שאני רואה בדימיוני, נראה לי שאובייקט נמוך בכניסה יתן תחושה מרווחת יותר אך יתכן כמובן ואינני רואה את התמונה השלמה - אך בקרוב בעז"ה מקווה להיות מקצועית כמותכן (התחלתי ללמוד סוף סוף...).
בהצלחה!
נכתב ע"י eden7115;1518015:כמותכן (התחלתי ללמוד סוף סוף...).
בהצלחה!
עדן, תחשבי מה זה אומר מנגנון הרמה בשולחן בזמו שיושבים ואוכלים.... מה יקרה לכל מה שמונח על השולחןנכתב ע"י eden7115;1518015:שמתי לב לרוחב בכניסה, אך גם בתכנון הקיים השולחן צר יחסית וכן גם ספסל צר יותר מכסאות, ולכן חשבתי שניתן יהיה להצמיד את הספסל לקיר השמאלי של הנישה ואת השולחן מיד אחריו, עד הנישה שבה ממוקם כעת המזווה - והכניסה לספסל תהיה ע"י מנגנון הרמה של חלק מהשולחן. עוד 4 מקומות נוספים יכולים להסתתר מתחת לשולחן כשהם לא בשימוש וכך לא לחסום את המעבר - אלא אם כן, כל המשפחה אוכלת יחד ואז ממילא אף אחד לא צריך לעבור, מה עוד, שבפתיחת המקרר או המזווה - שאלו פעולות שמבוצעות הרבה פעמים ביום - המעבר למטבח נחסם כמעט לגמרי
במה שאני רואה בדימיוני, נראה לי שאובייקט נמוך בכניסה יתן תחושה מרווחת יותר אך יתכן כמובן ואינני רואה את התמונה השלמה - אך בקרוב בעז"ה מקווה להיות מקצועית כמותכן (התחלתי ללמוד סוף סוף...).
בהצלחה!
נכתב ע"י אנדי;1518134:עדן, מזל טוב!!!!!!!!!!
את הולכת להיות מעצבת פצצה!!!
מתחילה ללמוד הנדסאי אדריכלות או רק עיצוב פנים?
נכתב ע"י 100ZEVET;1518184:עדן, תחשבי מה זה אומר מנגנון הרמה בשולחן בזמו שיושבים ואוכלים.... מה יקרה לכל מה שמונח על השולחן
עדיין עדיף במקרה הזה מקרר בכניסה מאשר פינת אוכל. למרות שאפשר לומר שבפינת אוכל יושבים םעמיים שלוש ביום אבל בזמן שישבו שם זה יצור מצב שמי שיושב, נשאר באותה נקודה בלי יכולת לזוז, לקום לשטוף ידיים, להביא משהו וכו'..., לעומת זאת מקרר שהגישה אליו תכופה יותר, בדר"כ, ניגש אחד למקרר ולא משפחה שלימה, כך שהוא ימצא דרך להסתדר ולתמרן עם המקום.
אה, ומזל טוב ובשעה טובה, כבר מזמן רציתי לשאול- למה את לא עושה הסבת מקצוע....
שיהיה המון בהצלחה. עדייך לגדולות!!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים