למודיעין עילית התעריף הוא 225 למבוגר 112 לנוערואני גם מצטרפת לשאלה לגבי מודיעין עילית פנימי זה מספיק?
רכסים צריך חופשי ארצי (לפי מחשבון דרך שווה)אני מצטרף לשאלה, לגבי רכסים פנימי
האם מספיק התעריף הנ"ל (או לדיוק יתר 49.5 ש"ח)
מי שרוצה מוזמן לגור בנתיבות.בשיחה עם נציגת שרות *8787 היא אמרה לי שזה תעריף תקף רק לפריפריית הדרום, אח"כ בדקתי במחשבון של דרך שווה, והיא כנראה צודקת, עוד משהו שהדרך הזאת לא שווה
צפה בקובץ המצורף 1199201צפה בקובץ המצורף 1199203
יותר תמוה לי העניין של בית שמש לעומת מודיעין עילית וביתר עילית. מה יש במודיעין עילית וביתר עילית שאין בבית שמש שבגללו הם לא מקבלים את ההנחה?
לא אמרתי שלא מגיע,רק אני חושב שגם פריפריות הצפון גם מגיע להם
טוענים (לא בדקתי) שבבית שמש גר אחד מ"חשובי מייסידי הרפורמה" ואת בית שמש הכניס ל"תושבי פריפריה" ואת ביתר ומ"ע (ערים חרדיות מובהקות) הוציא משם)מי שרוצה מוזמן לגור בנתיבות.
אני חושבת שההנחה הזו בהחלט מגיעה להם עם כל מה שהם חוטפים.
יותר תמוה לי העניין של בית שמש לעומת מודיעין עילית וביתר עילית. מה יש במודיעין עילית וביתר עילית שאין בבית שמש שבגללו הם לא מקבלים את ההנחה?
אין לו שום אופציה מלבד חופשי ארצי.מי שנוסע מאזור 1 ל-2 מה עדיף לו לרכוש?
מכמה פעמים נסיעה חופשית חודשי יעזור לו?
מחילה, אבל לא נראה שמייסדי הרפורמה נוסעים באוטובוסים חוץ מאולי כמה נסיעות ייצוגיות על חשבון המדינהטוענים (לא בדקתי) שבבית שמש גר אחד מ"חשובי מייסידי הרפורמה" ואת בית שמש הכניס ל"תושבי פריפריה" ואת ביתר ומ"ע (ערים חרדיות מובהקות) הוציא משם)
ואם זה קורה בפועל הרבה פחותאין לו שום אופציה מלבד חופשי ארצי.
שזה שווה אחרי 40 נסיעות של 5.5. או 18 נסיעות של 12.
באוטובוס רשמית אי אפשר,ואם זה קורה בפועל הרבה פחות
כמו נניח פעם או פעמיים בשבוע?
ואפשר לרכוש נסיעה באוטובוס? יש נהגים שעושים פרצופים ולא מוכנים לדפדף עד החוזה שרוצים
לא הבנתיבאוטובוס רשמית אי אפשר,
אם לא נוסעים מספיק נסיעות כדי שיהיה משתלם לעשות חופשי אז צריך להטעין ערך צבור
אלא אם כן את רוצה לעשות חופשי...לא הבנתי
לשלם כל נסיעה יחידנית ובערך צבור, זה הפתרון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //