- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;2360375:ככה זה במדע תמיד יש יוצאי דופן...
כנראה הילדים שלך מיוחדים!!!
המחקר מצא שבאופן סטטיסטי, לנשים שסבלו מצרבות נולדו ילדים עם יותר שיער.
כנראה גם הילדים שלי מיוחדים...
הסבתות הקפידו על זה מאד. הסיבה היתה ריבוי המקרים של הריון שלא נגמר בטוב, ובמקרה כזה פריטים שנקנו עבור התינוק עלולים רק להוסיף צער. לכאורה הסיבה הזו הגיונית גם היום.נכתב ע"י ronitg;2361700:לא לקנות בגדים או שום דבר אחר לפני שהתינוק נולד
נכתב ע"י טיגר;2360371:יש לזה מקור מהגמרא.
נכתב ע"י מרשי;2360349:דווקא קראתי מחקר חדש שמצא קשר בין הדברים
וההשערה היא שההורמון שגורם לצרבות אחראי על גדילת השער.
נכתב ע"י קשר כשר;2360361:משום מה סבלתי רבות מצרבות והילדים שלי נולדו קרחים.....
נכתב ע"י Rocks;2360518:אז תחשבי כמה צרבת היה לך אם הם היה נולדים עם ראש שיער![]()
נכתב ע"י חן לי;2362875:
כנראה גם הילדים שלי מיוחדים...
המקור הוא מהגמ' שמדברת על עניין אחר ודי לחכימאנכתב ע"י שולה;2359890:לא לנשק את הרגליים, כי זה גורם שיהיה חצוף
נכתב ע"י 548404;2361545:לא לצלם תינוק עד גיל חודש.
בגלל הכולסטרול. אם כי, יש מחלוקת בענין.נכתב ע"י רודא;2363706:יש למשהו הסבר למה לא בריא לאכול יותר מביצה ליום?
נכתב ע"י רודא;2363706:יש למשהו הסבר למה לא בריא לאכול יותר מביצה ליום?
נכתב ע"י שושן צחור;2363962:את יכולה לאכול גם 5 ביצים ליום, (אם את מסוגלת).
נכתב ע"י קשר כשר;2359865:שמעתי בדיחה על כך:
פעם כשלא היו טיטולים לא היו מעבירים על שולחן מחשש שהתינוק יעשה על השולחן....
והנהגה זו הושרשה לדורות![]()
נכתב ע"י מלי;2360782:ואם כן תעמוד כך ירד גשם בחתונה שלך....
זה אכן כך ומוכח אצל נשים רבות.נכתב ע"י שירי12;2359928:לא לאכול כרוב, כרובית, ברוקולי - גזים.
לא לעמוד להם מאחורי הראש שלא יסתכלו אחורה.
ויש אומרים הפוך שאם הילד שעיר זה עושה צרבות.נכתב ע"י קשר כשר;2360361:משום מה סבלתי רבות מצרבות והילדים שלי נולדו קרחים.....
הזהירו אותנו שנישאר באותו הגובה שעמדנו עם המטריה .נכתב ע"י מחשבת;2360540:לא לעמוד עם מטריה פתוחה במקום שיש גג מעל
(או שכן או שלא...)
כן גם דודה של בעלי היא מאד אוהבת ממתקים וזה קרה להנכתב ע"י חיהלה ר;2364045:וכשיורד גשם בחתונה זה סימן שהחתן והכלה אוהבים ממתקים.
נכתב ע"י חיהלה ר;2364045:וכשיורד גשם בחתונה זה סימן שהחתן והכלה אוהבים ממתקים.
נכתב ע"י wald;2364863:חִי חִי חִי, אבל אני התחתנתי דווקא בקיץ![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים