נראלי בתיקיית public-html אפשר לדחוס בתוך האחסון ואז להוריד וכ'ו..חוזרת לשרשור פה
אולי אתה יכול לעזור לי איך
??????מעלים אתר בוונגוס משרת פרטי
אם יהיה מצב לעזרה בפרטי או במייל כמה דקות
מאד מאד יעזור לי
הנה הכתובת
משחקים כשרים ברשת - כל מגוון המשחקים הכשרים ברשת
משחקים כשרים ברשת - כל מגוון המשחקים הכשרים ברשתsimzaking.000webhostapp.com
מחכה לחו"ד
תודה מראש
שמתי את זה רק כדי שישימו לב שזה לא אתר שפעיל.הכתובת שצרפת לא פעילה
ישנה הודעה עם הכתובת החדשה שלא מצויין שהוא http ולא https
כך שנוצר הצורך להעתיק את הכתובת ולהחליף בקיים ורק לאחר מכל לגלות שזה http
בתור מפתח אתר יכלת לשים לינק שבלחיצה פותח את האתר החדש
וכמובן הכי טוב שהייתה מבצע בקוד הפנייה אוטומטית לכתובת החדשה
אתה צריך לחשוב תמיד על הנוחות של המשתמש והאיטואיטביות של האתר
לא בדקתי את האתר אך זה גם סוג של חוות דעת
בהצלחה
אם לא קיבלתם עדיין עזרה הכי טוב לפתוח נושא חדש שכותרתו תראה לגולשי האתר מה התוכן שלו ואז יכנסו אלו שיכולים לעזור ויעזרו.יש מצב לעזרה דחופה בהעלאת אתר?
יש לי חברה שמסתבכת נורא עם משהו
אשמח ממש אם משהו יעשה טובה
ויעזור לי ..... בפרטי אפשר
תודה מראש
אנסה לעזוריש מצב לעזרה דחופה בהעלאת אתר?
יש לי חברה שמסתבכת נורא עם משהו
אשמח ממש אם משהו יעשה טובה
ויעזור לי ..... בפרטי אפשר
תודה מראש
?משמאל לימין ולא מימין לשמאל
מה הכוונה בחלק העליון? כאילו רק כשאתה מעביר את העכבר קצת מעל לטקסט?הלחצנים של התפריט לא נלחצים לי רק בחלק העליון שלהם.
תגיד מה אתה חושב שצריך להוסיף...נראה קצת ריק.
אני חושבת שבחלק של המאמרים צריך שיפור.זה אני כמובן, בניק אחר...
מישהו יכול לתת לי חו"ד על האתר הנ"ל שוב?
תודה.
כןמה הכוונה בחלק העליון? כאילו רק כשאתה מעביר את העכבר קצת מעל לטקסט?
זה בגלל שזה חלון בתוך האתר. ככה שכל שינוי, יתבצע במידי בכל בעמודים, יש למישהו פתרון אחר כמו java אולי לטפל בזה?כן
וזה מעצבן...
תיקנתי את זה.כן
וזה מעצבן...
הוספתי גם בתחתית העמוד הראשי מאמריםתיקנתי את זה.
מחכה לחו"ד....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים