- הוסף לסימניות
תסבירו,הבנתי שרק לענין תרומת דם חלקית, אבל לתרומת דם מלאה זה לא משנה.
לא הבנתי
תסבירו,הבנתי שרק לענין תרומת דם חלקית, אבל לתרומת דם מלאה זה לא משנה.
להלן קישור לפירוט מי יכול/לא יכול לתרום:
מי שמצונן ,משתעל ,לוקח אנטיביוטיקה ,היה באפריקה בשנה האחרונה , או עשה ניתוחים בשנה האחרונה , או עקירת שן בשבוע האחרון או שיננית ב24 שעות האחרונות, מי שסובל מבעיות לב (תלוי איזה) לחץ דם נמוך המוגלובין נמוך, לא יכול לתרום,
?.אפשר איפשהו בבני ברק ולמען עבורה?.
איפה?
סליחה שאני שואלת, אבל מי זו חיה מרים, שכולם פה נראה שמכירים אותה?
מה שציטטתי:איפה?
למי זה חשוב מי היא או מה היא?אישה צעירה, אמא לשלושה ילדים קטנים. חולה, שוכבת בבית החולים עם קריסת מערכות.
למדה בסמינר מעלות.
קוראים לה חני גוטמן (- תיק מהבית.)
הבת של ישראל תיק - מנהל כיום את הסמינר הישן - למי שמכירה.
הפרטים לא נכונים.????
הפרטים לא נכונים.
גם אני ראיתי את זה.אני מכירה אותה מקרבה ראשונה, ולכן אני יודעת מה מצבה כרגע...
ההורים מבקשים כמה שיותר לפרסם את שמה כדי שכמה שיותר יתפללו, ויוכלו לבשר בשורות טובות בקרוב.
זה המילים שמירי- אמא שלה כתבה לפני מס' דקות:
מלאכיות תפילה מדהימות
אני יודעת שלא קל והשיגרה שוחקת
אבל חיה חנה עדין זקוקה להמוןןןןןןןן רחמי שמים
כל פרק תהילים הוא עוד מנה של תרופה
כל ספר שנאמר זה עוד זריקה מצילת חיים
אל תעמדו מנגד
שתפו את הבעלים את ההורים את האחיות והאחים
הלוואי שכבר נוכל לבשר לכן שמצבה השתפר
ונגיד כולנו יחד מזמור לתודה
היום הזה יהיה קרוב בעזרת השם
אבל אנחנו עוד לא יודעים מתי זה יקרה
אז אנא חיה חנה בת מרים פעשא מתחננת בלי קול
תתפללו בשבילי
הפרטים לא נכונים.
המצב שלה גרוע מאד!!!ת'אמת כשקראתי מה כתבו על מצבה ממש נבהלתי....
הרגעת אותי כשכתבת שזה לא נכון...
אני מקוה שמה שכתבו- הוא אכן לא נכון ולטובה ובשורה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים