מישהו יודע לומר לי את המעלות והחסרונות של קנית דירה בטאבו משותף?
טאבו משותף מונע קבלת משכנתא.
הערת אזהרה מתחלקת להמון סוגים,אם כתוב שיש לבעלים הימנעות מעשיית עיסקה ללא האישור שלך,זו לא בהכרח בעלות וייתכן שאפשר, אבל לפי הידוע לי כותבים 50% בעלות, במקרה כזה בוודאי שלא תוכלו להירשם למשתכן כחסרי דיור,אבל כמשפרי דיור-אין מניעה. [במקרה של זכיה תצטרכו למכור את חלקכם...]ועוד שאלה אם אני קונה דירה בטאבו משותף והדירה רשומה ע"ש השכן ואני בהזהרה למטה.
האם אני עדין יכולה לקנות במחיר למשתכן?
מבחינה חוקית אפשר לקחת משכנתא על טאבו משותף אבל הבעיה היא שזה משעבד את כל הנכס על משכנתא שרק אחד מבעלי הנכס לקח מה שבדרך כלל הבעלים השניים לא מסכים.למה???
ד. חשבונות מים גז חשמל ארנונה, לכולם יש פתרונות יצירתיים ומסובכים איך לפצל לחלוטין בלי צורך לחשב כל חודש מי צרך מה וכמה, אבל נקודת המוצא היא שהחשבונות משותפים ואתם צריכים לחשבן כל חודש מי צרך מה. ולהסכים מראש לגבי התעריף הנמוך, כי ארנונה למשל עד 150 מ"ר עולה X למ"ר ומעל 150 מ"ר המחיר למ"ר עולה, אותו דבר מים, עד X קוב לחודש עולה Y לקוב, מעבר לזה המחיר עולה, אז צריך לסכם מי זכאי למחיר הנמוך, או לחלק את זה בשווה, שזה כבר מסתבך קצת.
ובכל מקרה מחייב התקנת מונים נפרדים למים חשמל וגז (מונים שלכם, חברת החשמל לדוג' לא בהכרח תכיר בהם, אבל בשביל החשבונות ביניכם זה מוכרח המציאות)
אנחנו מכרנו,יש כאן מישהו שמכר דירה טאבו משותף ויכול לענות על שאלה ספציפית?
תודהאני הייתי בטאבו משותף והיה כמה בעיות
ואם השותף לא היה חבר טוב שלי
ולא היה ירא שמים היינו מסתבכים מאוד
לכן לפני הכל כדאי מאד מאד לבדוק מי הבן אדם
בהצלחה
תשלחו למייל DVID0547233209 שטרודלתודה
אנחנו מחפשים מישהו שהיה שותף ומכר את חלקו
אם רלוונטי לכם נשמח לשאול כמה שאלות
זה מה שכתבתישמעתי ממישהו תובנה:
כרגע נושא ה'טאבו משותף' נראה נחמד מאד.
אבל סביר מאד שבעוד עשור או יותר,
כאשר אנשים יתחילו לרצות למכור וכדו'
בית הדין יהיו מפוצצים בדיני תורה בין שני דיירי הטאבו משותף
'ימים יגידו...'
אם עושים חוזה טוב וסגור, כמובן עד כמה שאפשר.שמעתי ממישהו תובנה:
כרגע נושא ה'טאבו משותף' נראה נחמד מאד.
אבל סביר מאד שבעוד עשור או יותר,
כאשר אנשים יתחילו לרצות למכור וכדו'
בית הדין יהיו מפוצצים בדיני תורה בין שני דיירי הטאבו משותף
'ימים יגידו...'
מכירה את הצד השני שאת קוראת להם 'יוצאים מן הכלל'.אם עושים חוזה טוב וסגור, כמובן עד כמה שאפשר.
ויוצאת מנקודת הנחה שמבררים היטב לפני שמחליטים עם מי לעשות' שותף' אז לא בטוח שזה כ"כ נורא.
מסייגת שתמיד תמיד יהיו סיפורים ויוצאים מן הכלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //