נכתב ע"י עקיבא1;n4953264:למי שצריך להסבר - ההסבר לא יעזור
נכתב ע"י frog;n4953292:היא לא נהייתה טייסת של רה"מ..
היא סה"כ הטיסה אותו ליון.
היא חלמה להיות טייסת, והשקיעה המון בשביל זה נסעה לחו"ל ללמוד, וניסתה שוב ושוב להתקבל לקורס של אל על, לבסוף הצליחה.
כששאל אותה רה"מ מי עם הילדים בבית, היא אמרה שהאבא עובד שעות נוספות...
לא נכנסת לשאלה אם מותר או אסור, ואם זה טוב או לא. אבל מה זה העסק שלנו??
אתם הולכים לחנך את כל העולם? ולקבול על כל מיני מעשים שאנשים חרדים או שקרויים כאלה עושים?
עם ההפגנות במאה שערים לדוגמא- אתם מסכימים?
מה יתן להעלות את זה לפה?
נכתב ע"י מקופלת;n4953291:היא יראת שמים? כנראה שלא. היא חרדה לחייה הרוחניים?
נכתב ע"י שריונה;n4953304:אם היא בחרה להיות טייסת אז כנראה שאין לה 'יראת-שמים'
'![]()
נכתב ע"י עקיבא1;n4953264:למי שצריך להסבר - ההסבר לא יעזור
נכתב ע"י ruchma;n4953340:אני לא מבינה, אתן מכירות אותה מקרוב? איך אפשר להשמיץ ככה אנשים בלי לדעת כלום?? איך אפשר לשפוט?? מנין לכם כמה יראת שמים יש לה? תתעסקו במחשבה כמה יר"ש יש לכם.
אני מסכימה שזה לא דבר סטדנרטי ולא מקובל וכו', אז זכותכם לא להתרגש מהענין ולא ליקר אותו. אז אל תתרגשו. אבל גם אל תעבירו סתם ביקורת, כי זה סימן שכן התרגשתם.
אגב היא גיסה של חברה שלי, אם שאלתם.
נכתב ע"י ruchma;n4953340:אני לא מבינה, אתן מכירות אותה מקרוב? איך אפשר להשמיץ ככה אנשים בלי לדעת כלום?? איך אפשר לשפוט?? מנין לכם כמה יראת שמים יש לה? תתעסקו במחשבה כמה יר"ש יש לכם.
אני מסכימה שזה לא דבר סטדנרטי ולא מקובל וכו', אז זכותכם לא להתרגש מהענין ולא ליקר אותו. אז אל תתרגשו. אבל גם אל תעבירו סתם ביקורת, כי זה סימן שכן התרגשתם.
אגב היא גיסה של חברה שלי, אם שאלתם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //