- הוסף לסימניות
באמת??יש 20% לכל ילד.
חבל שלא ידעתי קודם
בינואר אין לי אף אחד.
באמת??יש 20% לכל ילד.
יש..
20% הנחה ביום הולדת של הילדים ו30% ביום הולדת שלך
מימשתי כמה פעמים ...
דווקא בגלל שבת אני רכשתי וממליצה על מדיח כלים.
אחרי השימוש בכלים בליל שבת - מכניסים למדיח, כמובן בלי להפעיל,
ושבת בבוקר משתמשים בכלים נקיים מהארון, במוצש בהפעלה אחת הכל נקי ומצוחצח.
נכון שצריך סט כלים גדול יותר, אבל במצטבר זה כנראה זול בהרבה וגם אקולוגי יותר מאשר שימוש בחד פעמי, כמו שקורה ברוב המשפחות מרובות הילדים...
חוץ מלשבת יש תועלת בזה?ביום יום?
זה לא תמידיש..
20% הנחה ביום הולדת של הילדים ו30% ביום הולדת שלך
מימשתי כמה פעמים ...
זה תלוי איזה הורה את רוצה להיות ולמה את מצפה מעצמך. אני בת למשפחה גדולה בלע"ר ואמא לכמה חמודים ואין לי ספק שבצורת ההורות שלי אמא שלי לא היתה מצליחה לגדל משפחה כזו. וזה גם ענין של בחירה. אני לא מסוגלת לוותר על פסיכולוג/ ריפוי בעיסוק/אורטודנט/ שחיה טיפולית/ ללכת בעצמי עם הילד לרופא ולא לשלוח אחות "גדולה", לקנות מדרסים ברגע שצריך ולא לדחות מחוסר זמן וכסף ועוד כל מיני קיצורי דרך שהופכים את ההורות ל13 ילדים לאפשרית.אני עדין לא מבינה איך מסתדרים, ואני- בניגוד לאחרות שכותבות שיותר קל להן מפעם - לא מרגישה ככה! אולי ההבדל הוא שהגדולים שלי בנים? הם לא מאד עוזרים...
אולי הבעיה היא בי?
אמא שלי היתה אומרת על זה ''עוד יגיעו הימים שמאוד תרצו לישון ולא תוכלו...''
היום חבל לי על השעות שינה שיכלתי לצבור בתור בחורה ''והסתחנשתי'' עם חברות בטלפון.....
אכן זה מאוד עוזר ההכנת התיקים בלילה תוך כדי ארוחת ערב שאז זה מגיע בקלות ובבוקר כל דקה משמעותית יותר.
פרי?כל אלו שהמליצו להכין מהלילה את האוכל,
אתן לא חותכות פירות? איך זה יראה אחרי לילה?
ומה עם הסנדויצים? לא הרבה יותר טעים טרי מהבוקר?
נשמע לי לא טוב להכין מהלילה,
מה דעתכן?
חייבת לומר לך שפעם חשבתי כמוך.כל אלו שהמליצו להכין מהלילה את האוכל,
אתן לא חותכות פירות? איך זה יראה אחרי לילה?
ומה עם הסנדויצים? לא הרבה יותר טעים טרי מהבוקר?
נשמע לי לא טוב להכין מהלילה,
מה דעתכן?
הטיפ הגדול מהרבנית פ.שוב :
יש תקופות שמסתכלים רק מהמשקופים ומעלה אם שם בסדר זה מצוין!!
מדיח =משיח!חוץ מלשבת יש תועלת בזה?ביום יום?
הנקיון של המדיח יוצא מושלם או שאח"כ צריך לעבור על הכלים?מדיח =משיח!
כך אצלנו בבית.
תענוג. חוסך זמן יקר של הדחה ביד.
ממליצה בחום!
ואם מתפוצץ בקבוק קולה?הטיפ הגדול מהרבנית פ.שוב :
יש תקופות שמסתכלים רק מהמשקופים ומעלה אם שם בסדר זה מצוין!!
אשמח לבירור הרחוב ולתמונה.לגבי כביסה:
בתל אביב יש רחוב שבו מוכרים מוצרים לחנויות, מוכרים שם סלסילות שנערמות אחת על השניה, המוכרות מכל החנויות והבזארים, ממש בזול. קניתי שם סלסילות עד לגובה שאפשר להגיע לזה, קניתי לזה גם גלגלים ולסלסילה אחת קיר שמחלק אותה ל 2. אצלי היה גם העניין של חדר שירות קטן אז הייתי צריכה סלסילות צרות ויש שם בהרבה מאוד גדלים. אם תרצו אעלה תמונה ואשאל את בעלי איזה רחוב זה ומה היה המחיר, כי אני לא זוכרת במדויק.
לגבי חד פעמי:
לשים במגירה בערימות מסודרות את הצלחות, ערימה לכל גודל ואת הסכו"ם בקופסאות אחסון חד פעמיות (המלבן הגבוה של 2 ליטר), אצלי המגירות צרות יחסית אז פיצלת ל 2: מגירה לצלחות ומגירה לסכו"ם.
ולגבי לאסוף 10 דברים כל ילד: עובד מעולה גם עם 20-30.
בכל זאת אנחנו משפחה, אבל עדיין לא ברוכה (5 ילדים בעה"ר) אז זה מתחלק בין פחות ילדים, במיוחד ש 2 עדיין קטנים ועוד לא הכי עוזרים...
אי אפשר להכניס ממש שאריות אוכל.הנקיון של המדיח יוצא מושלם או שאח"כ צריך לעבור על הכלים?
משום מה נשמע לי שמדיח רק שוטף אבל לא ממש יכול להסיר לכלוך שנדבק וכו' או רוטב חזק
אני מכניסה כלים ישר מהשולחןהנקיון של המדיח יוצא מושלם או שאח"כ צריך לעבור על הכלים?
משום מה נשמע לי שמדיח רק שוטף אבל לא ממש יכול להסיר לכלוך שנדבק וכו' או רוטב חזק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים