אלף צלצולים.נכתב ע"י YAELJ;2305184:לא קרה כלום, היא פשוט מקבלת תשומת לב שלילית בתת מודע שלה..
היא קולטת שזה אכפת לך ומלחיץ אותך וחשוב לך שתעשה בשירותים וככה היא מרוויחה שאת חושבת עליה. זה לא ככה כמו שאני כותבת אבל בלי לרצות, זה מה שהיא מרגישה..
אני עברתי תהליך גמילה במשך מעל שנה ורק שהורדתי אחריות לגמרי, באמת, פשוט הרגשתי שאם היא מפספסת היא תחליף לעצמה וזהו, אין יותר אופציות, זה לא קשור אליי. וכמובן נתתי לה המון תשומת לב ולא כעסתי שעשתה, גם לא בלב! זה עבר כלא היה!
תעבדי על עצמך ותראי תוצאות! (אם גם בעלך בעסק, תעשו את זה בתאום מוחלט)
בת כמה היא שאת חושבת להחזיר לה טיטול?
את רצינית? "להפיל עליה אחריות" "את צריכה לנקות" זה נשמע גרוע. זה נשמע רע!(מתאפקת שלא לומר אכזרי). כולה ילדונת בת שנתיים וחצי. בין אם זה נובע ממקום של תשומת לב (איך את בודקת את זה?) ובין אם לא (ואז זה גרוע יותר, כי מסכנה הילדה, הפילו עליה תיק, היא לא מצליחה לעמוד בזה ועוד מקבלת עונש - כן, זה עונש). אם זה מגיע למחוזות כאלו עדיף להחזיר חיתול ודי, ולחכות שהאמא והילדה תהיינה שתיהן בשלות יותר...נכתב ע"י YAELJ;2305142:מנסיון מר וקשה
אם את יודעת שהיא בשלה ומבינה וכו' וזה לא נופל על בעיות אחרות (כמו חוסר תשומת לב)
פשוט תפילי את האחריות עליה במלוא מובן המילה:
ברח לך? אוי, לא נעים בכלל.. לכי לאמבטיה ותחליפי לך בגדים (זה קשה ומלכלך אבל שווה!)
תסבירי לה שכמו שזה לא נעים לה, זה לא נעים גם לך. אני דברתי המון עם הבת שלי ואמרתי לה: יש לנו 2 שירותים בבית, את יכולה לבחור איפה לעשות, אם את מחליטה לפספס, את צריכה לנקות אחרייך! אני לא צריכה לנקות כי היה לך קשה ללכת לשרותים..
תשכנעי את עצמך שזה נכון ואל תרחמי עליה בלב כי היא תרגיש את זה ותנצל אותך בתת מודע...
חשוב מאד לומר גם המון פעמים שאת אוהבת אותה ולתת המון המון תשומת לב.
נכתב ע"י פרפר;2305250:את רצינית? "להפיל עליה אחריות" "את צריכה לנקות" זה נשמע גרוע. זה נשמע רע!(מתאפקת שלא לומר אכזרי). כולה ילדונת בת שנתיים וחצי. בין אם זה נובע ממקום של תשומת לב (איך את בודקת את זה?) ובין אם לא (ואז זה גרוע יותר, כי מסכנה הילדה, הפילו עליה תיק, היא לא מצליחה לעמוד בזה ועוד מקבלת עונש - כן, זה עונש). אם זה מגיע למחוזות כאלו עדיף להחזיר חיתול ודי, ולחכות שהאמא והילדה תהיינה שתיהן בשלות יותר...
נכתב ע"י עוגת בוקר;2305260:אין כמו לגמול מאוחר!!!!!!!!!
אני מחכה לשניה האחרונה, ובאמת התהליך הכי הכי קצר שיש,
בלי פיספוסים, בלי קשקושים.
נכתב ע"י YAELJ;2305142:מנסיון מר וקשה
אם את יודעת שהיא בשלה ומבינה וכו' וזה לא נופל על בעיות אחרות (כמו חוסר תשומת לב)
פשוט תפילי את האחריות עליה במלוא מובן המילה:
ברח לך? אוי, לא נעים בכלל.. לכי לאמבטיה ותחליפי לך בגדים (זה קשה ומלכלך אבל שווה!)
תסבירי לה שכמו שזה לא נעים לה, זה לא נעים גם לך. אני דברתי המון עם הבת שלי ואמרתי לה: יש לנו 2 שירותים בבית, את יכולה לבחור איפה לעשות, אם את מחליטה לפספס, את צריכה לנקות אחרייך! אני לא צריכה לנקות כי היה לך קשה ללכת לשרותים..
תשכנעי את עצמך שזה נכון ואל תרחמי עליה בלב כי היא תרגיש את זה ותנצל אותך בתת מודע...
חשוב מאד לומר גם המון פעמים שאת אוהבת אותה ולתת המון המון תשומת לב.
נכתב ע"י לב הענין;2305313:באיזה גיל את מדברת ככה לבת שלך? הצילו.
את חושבת שהיא פספסה כי היה לה קשה ללכת לשרותים? אולי היא פספסה כי את החלטת לגמול אותה לפני הזמן?
למה את מתכוונת כשאת בטוחה שהבת שלך בשלה? בגלל שכל החברים בגן כבר גמולים, ושלך נבעך, עדיין לא? בגלל שהיא מדברת שוטף? בגלל שהיא מרכיבה מגדים מדהימים מקפלות ויודעת לגזור במספרים בלי להפצע?
את יודעת שמבחינה רפואית, יש ילדים שלא מסוגלים להגמל עד גיל 15?
זה שהיום הנורמה היא לגמול בגיל 2!!!!!!!! ואולי שנתיים וקצת, לא הופך את הבת שלך, או אחרת, לילדה בוגרת שמסוגלת לשלוט בגופה!
נכתב ע"י מלפפון;2305239:האמת שבמחשבה שניה-אולי טעיתי כשלא החזרתי את הטיטול.
הייתי מחכה קצת, ואז הגמילה היתה נעשית מאליה.
בילד הבא בעזרת השם אני מתכוננת להתחיל מאוחר.
הרגשתי לא טוב להחזיר אחרי שכבר הרגלתי שאין.
אבל יש מצב שטעיתי.
ועכשיו, בא לי להציע לך לנסות להחזיר כדי לגבש דעה בנושא
אחרי שחוויתי ניסיון חד צדדי, נסי להחזיר, ואם תראי שבסוף הלך טוב יותר,
אולי אגבש דעה שונה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //