- הוסף לסימניות
יש להם שכלנכתב ע"י עוד אחד;2136954:עדיין לא נותנים דירה לכל ילד...
ובנימה רצינית טיפה יותר,
אין שום קשר בין ניהול כספי נכון, ושכר חודשית שבנאדם מרוויח.
יש להם שכלנכתב ע"י עוד אחד;2136954:עדיין לא נותנים דירה לכל ילד...
נכתב ע"י עוד אחד;2136954:מבין את התסכול, אדם משקיע ובטוח שהוא יחזיר את ההשקעה מיד, ו....
היתה לי תקופה שהרגשתי ממש כך, אני מדבר על אחרי שנתיים עבודה והשקעה אינסופית, פתאום אתה מתחיל לשאול את עצמך עד מתי אני ישקיע, השאלה מכפילה את עצמך כשאתה רואה אנשים שתותחים בתחום ועדיין לא נותנים דירה לכל ילד...
תכל'ס פרנסה היא משמים, ויש את חובת ההשתדלות. ללמוד מקצוע ולהשקיע בהתנסות ורכישת מיומנות זו חלק מההשתדלות. מעבר לתפילה יש ענין של ראש גדול, ז"א אל תחכה שאנשים יעמדו אצלך בתור... תתחיל לטכס עצה ולחשוב איך לעשות כסף, איך להגיע ללקוחות וכדו'.
מה שבטוח שלא שייך לומר לאנשים אל תלכו ללמוד את המקצוע, אנחנו חיים בכלכלת שוק חופשי וקפיטליסטי (). בטח שלא לגולל את האשמה על פרוג, שהם דואגים ומסייעים לתלמידים בכל הדברים כולל במציאת עבודה (מהתנסות אישית).
נכתב ע"י צילומנציה;2134157:רוץ, תהיה רפתן או רועה צאן, תרויח הרבה יותר (כדבריך) ובקטנה, יתפנה מקום אחד בשוק לטובת כולנו
נכתב ע"י צילומנציה;2134157:רוץ, תהיה רפתן או רועה צאן, תרויח הרבה יותר (כדבריך) ובקטנה, יתפנה מקום אחד בשוק לטובת כולנו
נכתב ע"י דג מלוח;2148734:אני לא נוגע בדבר, כי אני לא עוסק בו לצרכי פרנסה...
נכתב ע"י welcome;2148772:באמת?! אז לְמַה את עוסק בזה?
מהגרעין הראשון (30 החברים הראשונים), כמעט ולא נשאר כאן אף אחד.נכתב ע"י welcome;2148716:אני צודק?
האם אני צריכה לקחת על עבודה זו 35 שקל,
או שזה הרבה מדי ואני צריכה להסתפק במשהו כמו 28 ש"ח?
נכתב ע"י ונתנו10;2149816:מהגרעין הראשון (30 החברים הראשונים), כמעט ולא נשאר כאן אף אחד.
כל אחד מהם מרוויח היום משכורת חודשית של 5 ספרות ומעלה.
יש כאלו שפתחו סטארטאפים רציניים, ומגלגלים מיליונים ב"ה,
ואחרים פתחו עסקים גדולים ומעסיקים בעצמם עובדים שמרוויחים טוב.
מדרך הטבע, יש להם פחות זמן בשביל לפתוח את פרוג,
בפרט שמה שמצפה להם זה אשכולות בסגנון:
הנחה מוטעית מיסודה.נכתב ע"י זילבר;2149851:מותר לי להניח שרובם אם לא כולם נמנו על עזרת הגברים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים