ספר טלפוניםקודם כל, התמונות יפהפיות. ממש נהניתי לראות אותן, אז תודה.
איך לעשות את זה? גם אותי זה מעניין.
אבל אני לא מצליחה לדמיין ספר מספיק משעמם ומיותר, בשביל שאהיה מוכנה להרוס אותו, אפילו בשביל יצירה מדהימה.
בעצם, אולי ספר בשפה זרה, לפעמים יש ספרים זרוקים ברחוב אצלנו.
ספר טלפונים
אה. זה רעיון.
תודה.
לא חשבתי על זה.
על כל תמונה שהעלית אם תעשי קליק ימני > חפש תמונה זאת > תקבלי סרטון הדרכהתודה על התשובות, יש למישהו מושג איפה אפשר לחפש מדריכים והדרכות?
אפילו שלפי הפרוט של הכלים של @אות לי ,אין לי כ"כ סיכוי.. בכל אופן מעניין לראות את השלבי עבודה. וגם, איך מתחילים לתכנן את היצירות עם הקיפולים?
יואו זה חדש הדבר הזה? חפש תמונה כזו בגוגל?על כל תמונה שהעלית אם תעשי קליק ימני > חפש תמונה זאת > תקבלי סרטון הדרכה
ראית סרטון אחד ? למדת את הטכניקה, למדת את הטכניקה ? עכשיו זה תלוי רק בכישורי האמנות שלך.
הכלים שנדרשים הם כלים מאוד פשוטים ואפשר לקנות בכל מקום
סכין למודלים יש במכשירי כתיבה ובחמרי בניין
מרצע יש בחמרי בניין והוא עולה שקלים בודדים, אם הוא לא מספיק חד אפשר לחדד אותו עם אבן משחזת (אם יש לך) או עם נייר זכוכית.
יום כ"כ הרבה עקצו אותי שאני כבר זהיר..יואו זה חדש הדבר הזה? חפש תמונה כזו בגוגל?
באמת שלא ידעתי!!! ואני בכלל לא בורה במחשבים..יום כ"כ הרבה עקצו אותי שאני כבר זהיר..
השאלה אמיתית ברצינות ?
יש בנו משהו מובנה שלא נותן לנו להרוס או לזרוק ספרים... בכ"ז עם הספראבל ספר קריא, הוא לא משהו שאני אהרוס, גם אם הוא זול.
אנחנו נזקקנו פעם לספרים בשביל יצירה (משהו לתערוכה של הבת בבית הספר, בעלי פיסל בית מספרים...)חבל על הספר, זה לא כלכלי.
חומרי יצירה באמת עשויים לעלות יותר מזה.
אבל ספר קריא, הוא לא משהו שאני אהרוס, גם אם הוא זול.
החבל הוא לא על הכסף, אלא על התוכן.
ואם אני אכנס לחנות ספרים, בשביל למצוא ספר שבאמת לא שווה קריאה (יש כאלו, אני יודעת)
אני אצא משם עם ספר אחד בשביל יצירה, ועוד חמישה ספרי קריאה ב-300 שח...
אבל אולי למישהי אחרת הרעיון הזה כן מתאים.
ואם אני אכנס לחנות ספרים, בשביל למצוא ספר שבאמת לא שווה קריאה (יש כאלו, אני יודעת)
אני אצא משם עם ספר אחד בשביל יצירה, ועוד חמישה ספרי קריאה ב-300 שח...
אבל אולי למישהי אחרת הרעיון הזה כן מתאים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים