תודה שאת מקבלת את דברי, וכל הכבוד שאת מודה שהדעה אכן השתנתה. אני מאד מעריכה את זה!נכתב ע"י pninap;2027829:יש צדק בדבריך
אבל דעתנו השתנתה מול השמות
ראינו שהשילוב בין שם קליט לתוכן שרצינו, לא יצא טוב
האם נוותר על שם קליט ומצלצל בגלל זה?
נכתב ע"י ירחמיאלל;2027933:לי מפריעה מאד נקודה נוספת -
ברור שהשם הנבחר 'הבובלונים' - הגיע מההצעה של 'בובלון'. הרעיון פה זה השילוב של בובה ובלון. לא משנה אם ביחיד או ברבים.
הבטחת פרס למציע השם הנבחר, למה הוא אמור להתחלק בפרס עם אלה שהציעו אחריו?
לא נראה לי הוגן. במיוחד שכשהרעיון כבר היה כתוב, לא כ"כ חכמה להציע אותו שוב...
מתחשק לך לחלק פרסי תנחומים? אדרבה.
פרס ראשון למציע הראשון צריך להיות.
צריך לזכור שאנשים כאן מרגישים שזו תחרות, ומשקיעים זמן ומחשבה כדי להשתתף בה. אז נא לא לזלזל...
נכתב ע"י ירחמיאלל;2027933:לי מפריעה מאד נקודה נוספת -
ברור שהשם הנבחר 'הבובלונים' - הגיע מההצעה של 'בובלון'. הרעיון פה זה השילוב של בובה ובלון. לא משנה אם ביחיד או ברבים.
הבטחת פרס למציע השם הנבחר, למה הוא אמור להתחלק בפרס עם אלה שהציעו אחריו?
לא נראה לי הוגן. במיוחד שכשהרעיון כבר היה כתוב, לא כ"כ חכמה להציע אותו שוב...
מתחשק לך לחלק פרסי תנחומים? אדרבה.
פרס ראשון למציע הראשון צריך להיות.
צריך לזכור שאנשים כאן מרגישים שזו תחרות, ומשקיעים זמן ומחשבה כדי להשתתף בה. אז נא לא לזלזל...
נכתב ע"י pninap;2021078:זה בסדר לחזור על רעיונות
אנחנו ננפה ונראה מה לעשות אם 2 חשבו על הנבחר
נכון פנינה באמת כתבה את זה... רק את יודעת איך זה, לאחר מעשה ה"נראה מה נעשה" לא תמיד מרגיש מוצלח...נכתב ע"י בתישראל;2027959:אני מאוד סוביקטיבית, אבל פנינה כבר כתבה במהלך אשכול הצעת השמות שניתן לחזור על שמות כדי לחסוך למציעים לקרוא את כל האשכול הארוך..
אני מאמינה לך!נכתב ע"י בתישראל;2027959:במקרה שלי למשל, כשכתבתי את השם 'בובלון', זה היה לאחר מחשבה מרובה וממש לא שמתי לב שהוא כבר מופיע קודם.
נכתב ע"י בתישראל;2027959:אני מאוד סוביקטיבית, אבל פנינה כבר כתבה במהלך אשכול הצעת השמות שניתן לחזור על שמות כדי לחסוך למציעים לקרוא את כל האשכול הארוך..
במקרה שלי למשל, כשכתבתי את השם 'בובלון', זה היה לאחר מחשבה מרובה וממש לא שמתי לב שהוא כבר מופיע קודם.
נכתב ע"י ckuh;2027984:לא מבינה למה אנשים ממשיכים לשתף פעולה ככה.
אני רוצה לתת לילדים שלי מתנה לדמי פורים.
כל מי שהוציאה ספר, עדיף עם תמונות וכו', מוזמנת לשלוח לי אחד הביתה.
זה שייבחר על ידי הילדים שלי לאחר יומיים של קריאה, יקבל פרס של פי 2 ממחיר הספר.
האחרים יוכלו לאסוף את הספר שלהם בנקודות שונות ברחבי הארץ.
זו הצעה הוגנת. אף אחד לא חייב להשתתף. היא גם פתוחה לקהל שעדיין לא הוציא ספר - אם ישלח את החומר מודפס צבעוני וכרוך בצורה כלשהי (אפשר גם לא כרוך, אבל אז אין לי אחריות עליו, במקרה שבסוף הוא לא ייבחר ונצטרך להחזיר).
[אחרי שתשלחו את הספרים, ונבחר אחד, נעשה תחרות על קריינות של הספר. כל משתתף יוכל לקריין קטע מהספר הנבחר. מי שקריינותו תיבחר יקבל פרס, בין האחרים יוגרל דיסק עם הקריינות הנבחרת.]
נכתב ע"י 3012;2027958:גם זה נכון מאד בעיני.
רק שאני בטוחה שאין כאן ענין של זלזול, חלילה!
אלא חוסר שימת לב. מה שנקרא "בתום לב"....
ולכן מצוין שמעוררים את תשומת הלב לזה.
אני חושבת שאם אני הייתי מציעה ראשונה את השם "בובלון", זה אכן היה מרגיז אותי לחשוב שהפרס מתחלק בין אלו שהציעו אותו אחרי...
אבל אולי אני סתם קנאית וחסרת פרגון
מה דעתכם?
(בעצם, במחשבה שניה. יתכן שאנשים הציעו גם את אותו שם, בלי לראות שכבר הציעו קודם. וכל אחד מרגיש שזה היה "הרעיון שלי"... [ובכלל, מתברר שהשם "בובלון" כבר קיים בתחום הקשור לבלונים, ואולי זה שהיו הרבה הצעות כאלו נובע מהעובדה הזו????]
הסתבכת פנינה... מה באמת חשבת לעשות אם כמה יציעו את אותו שם שיבחר?
אולי כדאי ללמוד פעם הבאה לציין מראש: "הפרס הראשון ינתן למציע הראשון של השם הזוכה, נשקול פרסי תנחומים למציעים נוספים של אותו שם..." או לחילופין להצהיר ברורות: "באם השם הזוכה יוצע כמה פעמים, הפרס הראשון יתחלק בין כל המציעים"...
תחשבי על זה, לפעם הבאה שאת מאתגרת את הקהל הקדוש הזה לסיוע באחד מהפרוייקטים המדהימים שלך!
את בוודאי רוצה להשאיר את כולם עם טעם טוב! סומכת עליך שתמצאי את הדרך לעשות את זה.)
נכתב ע"י ckuh;2027984:לא מבינה למה אנשים ממשיכים לשתף פעולה ככה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים