נכתב ע"י ckuh;2027984:לא מבינה למה אנשים ממשיכים לשתף פעולה ככה.
אני רוצה לתת לילדים שלי מתנה לדמי פורים.
כל מי שהוציאה ספר, עדיף עם תמונות וכו', מוזמנת לשלוח לי אחד הביתה.
זה שייבחר על ידי הילדים שלי לאחר יומיים של קריאה, יקבל פרס של פי 2 ממחיר הספר.
האחרים יוכלו לאסוף את הספר שלהם בנקודות שונות ברחבי הארץ.
זו הצעה הוגנת. אף אחד לא חייב להשתתף. היא גם פתוחה לקהל שעדיין לא הוציא ספר - אם ישלח את החומר מודפס צבעוני וכרוך בצורה כלשהי (אפשר גם לא כרוך, אבל אז אין לי אחריות עליו, במקרה שבסוף הוא לא ייבחר ונצטרך להחזיר).
[אחרי שתשלחו את הספרים, ונבחר אחד, נעשה תחרות על קריינות של הספר. כל משתתף יוכל לקריין קטע מהספר הנבחר. מי שקריינותו תיבחר יקבל פרס, בין האחרים יוגרל דיסק עם הקריינות הנבחרת.]
נכתב ע"י ckuh;2028050:גיטי ל
זה בדיוק העניין.
להוציא לאנשים את החשק מהצעות דומות כאלה בעתיד.
זה אתר של אנשי מקצוע.
אפשר פעם אחת לעשות משהו חוייתי, אם רוצים לחסוך כסף לקופירייטר, ומוכנים להתפשר.
אבל לחזור על זה פעם אחר פעם, עושה כבר תחושה של ניצול.
פנינה, לא משהו אישי כלפייך.
רק בעד קבוצה גדולה של אנשי מקצוע הנמצאים כאן, וזו פרנסתם.
נכתב ע"י pninap;2028048:חברות יקרות
אני מקשיבה לכן לגמרי
קוראת בעיון
וחושבת שיש צדק במה שמשמיעים פה בהחלט!
ולכן באשכול הראשון שאלתי מה דעתכם?
וקבלתיה
נכון
מי שהציעה ראשונה לוקחת את הפרס
יש מושג שהראשון זוכה, כשההצבעה מתנהלת בצורה כזאת, של אשכול.
השאר בטח לא העתיקו ממנה, אבל תכלס היא נתנה לנו ראשונה את השם. התבססנו עליה.
אגם, איפה את גרה?
ועכשו
נישא תפילה שכל מי שחושב אחרת, לא יתחיל לרטון פה
כי אם כן, אין לי דרך שלישית
נכתב ע"י בתישראל;2028060:מאכזב בהחלט, מכיוון שנתת תקווה באשכול גם למציעים שחוזרים על שמות ולכן לא היה צריך לקרוא בדקדקנות הצעות קודמות.
חוץ מיזה, אם ספרתי טוב, אין כל כך הרבה מציעים ל"בובלון" אלא חמש הצעות בלבד - #42 #155 #194 #197 #241
נכתב ע"י pninap;2028067:מה פתאום?
התכוונתי שאם אין לך כח, אל תקראי הכל. זו בחירתך
אבל ברור שקחי בחשבון שאולי מישהו הקדים אותך והוא הזוכה
תהיו הגיוניים
הרי יכל להיות מצב שגם 20 היו חושבים על בובלון
נכתב ע"י ckuh;2028050:גיטי ל
זה בדיוק העניין.
זה אתר של אנשי מקצוע.
למה ניצול?נכתב ע"י ckuh;2028050:גיטי ל
זה בדיוק העניין.
זה אתר של אנשי מקצוע.
נכתב ע"י pninap;2028068:והיו עוד כמה וכמה וכמה ששלחו אותו לפרטי, תארי לך
נכתב ע"י בתישראל;2028075:בפרטי זה נוגד את התקנון.
נכתב ע"י ckuh;2028082:פנינה יקרה מאוד.
קודם כל אני מבינה אותך, וגם את הרצון שלך לחסוך כמה מאות (או אלפי) שקלים על שם וסלוגן.
לגיטימי.
רק קחי בחשבון שאם העניין הזה הופך להיות סוג של טרנד, ליצור תחרות ולהעביד אנשים, חלקם אנשי מקצוע, חלקם סתם אנשים טובים, זה לא פוגע רק בהם.
זה פוגע בכמה עשרות אנשים שקונים מהמוצר הזה לחם וחלב. לילדים שלהם.
עכשיו, לא הולכת להילחם בטחנות רוח.
לא הולכת לחנך את העולם.
כן חושבת שאתר שמטרתו לעודד צמיחה של אנשי מקצוע, לא אמור לעודד את זה.
ואם ברמה מנהלתית לא מונעים את זה, לפחות זכותנו (של אנשי המקצוע. אני מדברת כאשת מקצוע לא כמנהלת פורום פרסום), לנסות לעורר את המודעות של הציבור לאיום הזה עלינו.
ואולי אולי, יפסיקו לשתף פעולה. או שלפחות המקצוענים מבינינו, אלה שנכנעו לדמויות המדהימות האלה, כן יחשבו פעמיים לפני שנותנים לזה יד.
לא אמרתי מילה על התחרות הראשונה. שתקתי. כי היו תחרויות ויהיוי עוד, ומותר לכל אחד לנסות את מזלו.
לחזור על זה מיד פעם שניה, כבר הופך את העניין לרציני הרבה יותר, ובהתאמה - למשכנע יותר אנשים כמוך, שלא רוצים לשים כסף, לחקות אותך.
לא חושבת שהעולם ישתנה. חושבת שכדאי כאן לשים את הצד שלנו גם כן על השולחן.
נכתב ע"י גיטי ל;2028022:אף אחד לא חייב כלום!
היתה פה הצעה חמודה ונדיבה שגררה את כולנו לאשכול מעורר השראה, חינני וחמוד.
צוות ההוגות בחרו עפ"י טעמן ושיקוליהן שם שמצאחן להן.
איך מגיעים מפה לנימה תובענית ומתלוננת כזאת?
לדקדוקי הגינות ודיני קדימה עמוסי נימוקים מלומדים?
נראה למשהו שזה עושה חשק להציע הצעות דומות בעתיד?
ולא, לא הובטח לי ספר ואין לי כל נגיעות בענין.
רק תמיהה אחת גדולה
נכתב ע"י 3012;2028102:גיטי ל היקרה.
את תמהה תמיהה גדולה, אז בואי נעזור לך לפתור אותה:
"אף אחד לא חייב" – זה לא הנושא.
אף אחד גם לא מתכוון לתבוע את פנינה לדין תורה....
מה שכן, קחי בחשבון, שכפי שמן הסתם עלול לצאת לה החשק להציע כאלו הצעות בעתיד, גם עלול לצאת גם החשק מלשתף פעולה עם הצעות כאלה בעתיד.
ולמי זה יהווה הפסד גדול? ולמי כדאי מאד לשים לב לזה? הן מהפן התדמיתי העסקי, והן מהפן האנושי כ"בן אדם"???
האינטרס של פנינה באשכול ההצעות, הוא לא פחות משמעותי מהאינטרס של מציעי ההצעות על מנת לזכות בפרס. סה"כ, את יכולה לתאר לעצמך שיותר זול לה לתת את הפרס מאשר לפנות ל-100 קופירטריות בנפרד ולשלם לכל אחת מהן תעריף מלא. (העובדה ש-4 ראשים ששותפים ליצירה המופלאה הזו היו זקוקים לעזרה, מוכיחה שבאמת היה פה צורך כזה.)
על הדרך, היא קיבלה גם חשיפה ופרסום נרחב מאד. בכיף!
אז יש לנו פה "ביזנס", (היא לא ביקשה שם לתוכנית למסיבת פורים בכיתה ד'... זה יוזמה עסקית לכל דבר!) ובעסקים כמו בעסקים, היא מרוויחה, לא פחות מהזוכה בפרס.
ועל כן, זה לא ענין של "חייבת או לא חייבת לכם שום דבר", זה ענין שם התנהלות תקינה שמשאירה את כולם עם טעם טוב ורצון לשיתוף פעולה בעתיד.
ונכון, גם נכון, שלמתבונן מן הצד זה יכול להיראות קטנוני וטיפשי להיכנס לנושא הזה של מה שמדברים פה.
אבל בואי תיכנסי קצת לנעליים של אנשים שראו באשכול הזה, קצת יותר מ"אשכול מעורר השראה, חינני וחמוד", ומה לעשות, הם אולי כבדים כאלו ורציניים מדי, ופשוט שינסו שרוולים וחידדו מוחות והשקיעו זמן ומחשבה כדי, כן, תארי לעצמך, לעשות השתדלות לזכות בפרס בן עשרות שקלים! (פנינה, מה שווי הפרס המלא באמת? מעניין....) מה לעשות, יש גם אנשים כאלו....
וגם להם, כמו לבלוניתוש, יש רגשות שחשוב להם להביע. מצליחה להבין את זה?
ואני ממש מעריכה את פנינה על שידעה להודות בדברים, וגם קיבלה אותם ברוח טובה והשתדלה לתקן עד כמה שאפשר וללמוד לפעם הבאה... ממנה יראו, וכן ילמדו!
תודה פנינה על ההקשבה! עזרת לי מאד! ובלב שלי פורח קסם של בלונים שמרגישים![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים