- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1683752:הצילום כל כך בניחוח של פעם אבל העדשה העכשווית שלך משהו!
נכתב ע"י יונה יונה;1683797:
נכתב ע"י נאסד;1683816:מה - ?????
ומה שיפה בזה יותר מהתמונות של פעם זה העדשה היפה שלך (איזו?)
נכתב ע"י נאסד;1683833:כן אבל פעם משום מה חשבו שזה סטייל שהילד לא מסתכל למצלמה
שזה סטייל לחתוך חצי מהגוף לא יודעת מה עבר לאנשים בראש וכמובן שאסור לחייך לגוף השחור הזה שמצלם אותך
זה שהתמונות יצאו חדות כן אבל לא כולם (גם לא עומק שדה רדוד וכו')
נכתב ע"י יונה יונה;1683841:לא נראה לי
פשוט היה פילם- ומה שהילד השתולל/הסתכל זה מה שיצא....
התמונות לא נראות לך חדות כי את רואה הדפסות שנהרסו עם השנים ואת גם לא יכולה לדעת באיזו רמת עדשה השתמשו,
עומק שדה רדוד קשור נטו לאופטיקה, גם אז היו עדשות שנתנו עומק שדה יפה.
נכתב ע"י יצירתית;1683881:מתוק!
את מרשה לי להעיר לך משהו קטן?
נכתב ע"י יצירתית;1683893:או קיי
אני פשוט שמה לב לזה הרבה ולא רק אצלך...
בצילום ילדים אסור לשכוח מי בסופו של דבר הנושא המרכזי בתמונה
הנושא העיקרי זה הילד!
לעיתים משקיעים המון בסטייליג, בחפצים יפים, בהעמדות וכו וכו אבל הילד נראה אעפס... לא משהו, סוג של עונש, או סוג של תעשו לי טובה ותעיפו אותי מפה.
זה מה שהפריע לי בתמונה הראשונה, הכל כ"כ מושקע מסביב... אך הילד לא נראה מרוצה, מצד שני לא רוצים לשים בגדול תמונה כמו הימנית למטה כי לא רואים את כל מה שהשקענו...
שאלתי האם אפשר להעיר כי לפעמים כשאני מעירה כותבים לי "דוקא הילד היה ממש מבסוט" או "אהבתי את התמונה", סבבה אבל השאלה מה התמונה משדרת
נכתב ע"י יעל א;1683914:אני לא רואה לא סטיילינג מטורף ולא סגנון של פעם
צילום יפה נקי ומינימליסטי למדי
בקולאז הייתי שמה בגדול את התקריב להחיות את העסק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //