היו כאן הע(א)רות מאד ספציפיות על ציפיות ביה"ס מההורים.
לא ראיתי דיבורים משמעותיים על אנשי הוראה איומים.
אשמח מאוד אם לא קשה לך ואת מסכימה, לרשום לי איפה חשת את השיפוטיות שלי בתגובה שרשמתי.לתשומת לב,
היו כאן הע(א)רות מאד ספציפיות על ציפיות ביה"ס מההורים.
לא ראיתי דיבורים משמעותיים על אנשי הוראה איומים.
מוכרחה לציין שאני מרוצה מאד מרוב מורותיה של ביתי - גם אם אני לא מסכימה עם צורת פעילות מסוימת.
אלו המורות שיצרו את ההכללה מתקיפה כחלק ממגננה.
@פדואלה , לא ציטטתי את כל הודעתך הארוכה אלא רק קטעים נבחרים, ששוב מדגישים את השיפוטיות העצומה בעולם ההוראה כנגד עולם האמהות.
כמדומני שההגיגים באים ל"חנך" את ציבור המורים לשת"פ עם ציבור הורי התלמידים... (בניגוד לגישת העבר המתנשאת והפטרונית)
עיקר החינוך הוא בבית
בית הספר משלים.(לפעמים בונה אם הבית מאד חסר)
רק לצערי.
המורות האיכותיות בעלות ההכלה וההקשבה והקבלה
הן די בודדות.
אחוזים ממש בודדים
אז אני מקדישה את הערכתי וקדה בפני אותן מורות
שהציונים וההספקים והנורמות לא מדברים אליהם (רק בפורפורציות הנכונות)
הן אותן מורות שהנפש של התלמידה הוא העיקר
אותן מורות שכבוד התלמיד הוא השורה הראשונה
ובתגובותיהן הן מלמדות הליכות חיים ותקשורת מיטיבית
הן אותן מורות שרואות את הדרך ולא את התוצאה
שסופגות עלבונות ולחצים מגבוה ובכל זאת ממשיכות ומגנות על התלמיד.
שלא רואות את התמיד כמקפצה להרים את עצמן אלא כאישיות שגדלה יחד איתם.
המשיכו במלאכת הקודש הזאת.
לקדש שם שמים.
ואם היה כמה היו מוכנים לשלם אלפי שקלים כל חודש?תגגלו קצת על חינוך אנתרופוסופי... בתי ספר מדהימים.
חבל שאין אותם אצלנו.
נכון,
אני מורה, לא מלאך ח"ו, ולא צמה לפני שאומרת את דבריי, לא שומעת מפי הגבורה כלום, וכמובן גם לא סנהדרין.
ולכן, מה??
לכן אני רוצה ברצון על לקווץ' את הבת שלך, כי היא לא בתבנית שלי ח"ו? ולכן נפל עליי בלילה להציק לה ובבוקר אני פשוט מגשימה אתזה? ולכן אני כל הזמן רק חושבת איך להקשות את חיי תלמידותיי והוריהן?- איזו חשיבה מוטעיית!
פדואלה, יקירה, כבוד הוא אלמנט שאמור להיות דו סטרי.
נראה שאלו המזלזלות במורות חוו מחיקה כל כך קשה של כבודן הן כתלמידות, או של כבודן של ילדותיהן. איך אפשר לצפות מהן להיזון חוזר של כבוד למורה?
אני בטוחה שאת מורה מכבדת מאד, ואין הדברים מכוונים כלפייך, חלילה.
באיזה בי"ס למדתן???רק בנותי ואני זכינו ו- 90% ממורותיהן כולל המנהלת הן נשים אוהבות, משקיעות, מתייחסות???
עד כמה שידוע לי מדובר בסוג של כת (אולי אפילו מסיונרית) והרבה כפירה, צריך להזהרתגגלו קצת על חינוך אנתרופוסופי... בתי ספר מדהימים.
חבל שאין אותם אצלנו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים