אז הסיכויים יהיו משהו כמו מלגת משרד החינוך
זהו? פרח לא? בקיצור זה חור בכיס...אז הסיכויים יהיו משהו כמו מלגת משרד החינוך
סמינר זה חור בכיסאבל למה שלא תחשבי על תואר?זהו? פרח לא? בקיצור זה חור בכיס...
לדוגמא??סמינר זה חור בכיסאבל למה שלא תחשבי על תואר?
יש סמינרים ממש טובים למקצוע!!! (אני למדתי באחד מהם)
זה הכול מכללות לא?אופק
קמפוס שטראוס
תמורה
דעת
ועוד
אינשאללה! מהפה שלך ישר לאלוקיםיש גם את טורונטו - נראה לי קצת קשה להשיג אותם...
הסמסטרים תלויים גם במספ הקורסים שלוקחים אז הסמסטרים של השנה האחרונה בדרך כלל יותר זולים...
יש מלא מלגות!!!!
וגם יש את המלגות כמו פרח, סטודנט לסטודנט ועד כל מיני תרומות לקהילה וכאלה.
אפשר לצאת ממקצוע כזה ברווח רק מהמלגות!
יש פרח,זהו? פרח לא? בקיצור זה חור בכיס...
אין לי את כל הנ"ל שרשמת...אינשאללה! מהפה שלך ישר לאלוקים
לא רוצה לאכזב, אבל למי שברוך ה' יש דירה, לא עשתה צבא או שרות לאומי, ואין לה המוןןןןן ילדים מתחת גיל 18 יהיה קצת קשה להגיע לרווח.
ופרח, זה אשכרה עבודה. לא להתרגש יותר מדי, בקיזוז עם ביטו"ל שזה לא חוסך זה יוצא שכר מינימום.
אבל ברור שתואר בקיזוז המלגות זול הרבה יותר מסמינר. רק שלפעמים יש דברים שכן שווים את המחיר, תלוי בשיקולים
יש פרויקטים מסוימים של פרח, שמקבלים מלגה מוגדלת של 10 אלף שח תמורת 120 שעות פרח ו20 שעות קהילה. זה באזורים מרוחקים ממש, ואין פרויקטים חרדיים.הבנתי שבשנה שנתיים האחרונות העלו את הסכום של המלגה הזו...
מאז הורידו משמעותית את מספר הנקודות שמקבלים על אחים והעלו נקודות על שרות צבאי או לאומיכשלמדתי מה"ט קבלתי גם ממשרד החינוך
ב"ה, שמחה בשבילך!אין לי את כל הנ"ל שרשמת...
ויצאתי ברווח מהתואר... ולא מפרח
מה זה מאז?מאז הורידו משמעותית את מספר הנקודות שמקבלים על אחים והעלו נקודות על שרות צבאי או לאומי
לפני שנה-שנתייםמה זה מאז?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים