בעז"ה בפרקים הקרובים.מחכה להתפתחות שתבהיר יותר את העלילה..
תודה.הפתיחה פשוט משגעת!!!
ודאי שמרגישים התקדמות.אשמח לביקורת, יש שיפור מההתחלה? מרגישים התקדמות?
לקח לי די הרבה זמן להבין למה הכוונה. בתחילה הבנתי את המשפט כך שהאי כולו כולל מרכזו, הוא חוף, ואז זה סתר המשפט שלפני:הוא גם אמר שהאי כולו הוא חוף אחד גדול.
מציעה להדגיש שמדובר על שולי האי, שגובלים במים. אבל האמת שאין לי רעיון לניסוח מתאים, כך שאת יכולה להתעלם מההערה הזו.אלעזר טען שזה בכלל לא נקרא חוף אם זה רחוק מהמים.
לא הבנתי מי הגיע ומי צף.יש את החוף הדרומי, שיש בו את דקלי הקוקוס. אלעזר אמר לו שכנראה הם הגיעו לאי כשהם צפים על המים.
הדקלים. אגוזי הקוקוס צפו על פני המים והגיעו לאי, שם הם הפכו לדקלים ברבות השנים.לא הבנתי מי הגיע ומי צף.
משום שזהו סגנון חדש עבורי, אני לא יודעת למה אני אמורה לצפות. אני כן יכולה לומר שאני נהנית מהסיפור.אשמח לביקורת.
(בינתיים זה נראה שאין כל כך, או שאף אחד לא רוצה להסתבך עם קטעים מעורפלים...)
כאלו.ככאלו שאיש לא נלחם בהם.
האמת, הסתבכתי קצת עם הקטע של החופים פה, כי בפרק הקודם נכתב שהחוף העצוב מגיע רק לאחר החוף המכוער, אם מגיעים מכיוון החוף המוצק. התכוונת לכך שאפרים חוצה את האי עד לחוף העצוב, בלי לעבור בשאר החופים?אל החוף העצוב.
כן, אפילו החוף העצוב עדיף לו עכשיו. עדיף פי מאה, לא- פי מאתיים, מהחוף המכוער. מן העץ ההוא, הסמוך לחוף המוצק…
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //