למה להשקיע במלל?אני קוראת את הכותרת מלא פעמים ולא מבינה מה הקשר לפרפר (חיה) עד שנופל לי האסימון ואני לא מפסיקה להתגלגל מצחוק...זכרונות ילדות ושות
ולענין הילדה פשוט מדהים כמה זה אוטנטי!!עשית את זה טוב!
אני קוראת את הכותרת מלא פעמים ולא מבינה מה הקשר לפרפר (חיה) עד שנופל לי האסימון ואני לא מפסיקה להתגלגל מצחוק...זכרונות ילדות ושות
לאה, כנראה שלא גדלת על השיר הזה- אחרת זה לא היה ככ מכעיס אותךלמה להשקיע במלל?
כל מילה...בול.
לקח כמה דקות טובות לקלוט.
חחח גם אני בדיוק אותו דבר!!!אני קוראת את הכותרת מלא פעמים ולא מבינה מה הקשר לפרפר (חיה) עד שנופל לי האסימון ואני לא מפסיקה להתגלגל מצחוק...זכרונות ילדות ושות
יש מצב, אני הכי ממציאה מיליםחחח גם אני בדיוק אותו דבר!!!
ודבורי, זה לא הולך 'האם שיערת שיבואו ימים..'?!
חחח גם אני בדיוק אותו דבר!!!
ודבורי, זה לא הולך 'האם שיערת שיבואו ימים..'?!
נכון!יש מצב, אני הכי ממציאה מילים
וגם מישהי האירה את עיני באישי שזה לא השיר עבריות אלא חושבת עלך של לנדא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים