- הוסף לסימניות
לא הייתי בונה מגדלים על נשים יותר דכאוניות בציבור שלנו על סמך מידע ממיילדת אחת.
נכתב ע"י חנוש-;1841848:שמעתי ממילדת, שהיא רואה איזה תרופות נשים צורכות (רשום בתיק לידה של כל אישה),
שיש אחוזים גבוהים מאוד בציבור החרדי לעומת הציבור הכללי, של נשים שצורכות כדורים נגד דכאון,
ולרב זה אמהות להרבה ילדים.
אז מה שראית הוא לא שמועה מופרכת.
נכתב ע"י chanak4;1842297:אני שונה במקום עבודתי.
רק לי בער מכל הנשים החרדיות לעשות סינון על האינטרנט.
ומכיון שלא היה אפשרות לעשות את זה במחשבים של העבודה,
חסמתי שם את האינטרנט לגמרי, וקניתי מחשב נייד שעליו יש לי נתיב.
ומאז - החרדיות האחרות (כמה בודדות) מנדות אותי.
אני מרגישה את שנאת עמי הארצות... לא מסוגלות לראות את זה.
אך אני בשלי מקוה שה' יתן לי על זה שכר.
ולזה חרדיות יקרא...נכתב ע"י chanak4;1842297:ומאז - החרדיות האחרות (כמה בודדות) מנדות אותי.
נכתב ע"י hbecker;1842309:את צריכה להיות גאה בזה כי עשית את הדבר הנכון!
גם מי שאין לה חסימה יודעת היטב, עמוק שם בפנים, שהיא עושה משהו שהוא לא ראוי. לא לחינם התריאו גדו"י על הענין.
תרימי ראש, תזקפי צואר ותהיי גאה במה שעשית.
אני גאה בך!!!! [עוזר לך במשהו]
נכתב ע"י chanak4;1842316:חמודה חמודה, אם היית עובדת איתי זה היה עוזר לי...
ומכיון שאין לי עם מי לדבר 8 שעות שאני בעבודה.
אז אני מודה לכן כל נשות פרוג המדהימות שאתן החברה שלי בעת שעמום או בעת הצורך לפטפט קצת על כל הנושאים שבעולם...
נכתב ע"י רחליקה;1842393:לא הולכת לקניון - באופן עקרוני.
משתמשת במכשיר ביביסיטר מידי פעם - ולא מרגישה אמא מזניחה...
אוהבת את השויגער שלי!
לא אוהבת לדבר בטלפון (לפטפט אחד מול השני - מסוגלת לא להפסיק...)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //