- הוסף לסימניות
אני לא ערב לכלום אך מהיכרות - הם דורשים את זה ללא ריבית והצמדה@אחד שתיים אתה מוכן להיות ערב לזה שלא יבקשו את הכסף בחזרה?
שזה אומר שאם יבקשו אתה תוציא אותו מכיסך?
אני לא ערב לכלום אך מהיכרות - הם דורשים את זה ללא ריבית והצמדה@אחד שתיים אתה מוכן להיות ערב לזה שלא יבקשו את הכסף בחזרה?
הם יעלו על זה במוקדם או במאוחר....
אני הייתי מעבירה את הכסף ה"מיותר" (שלעולם לא מיותר...כן?!) לפק"מ יומי
כדי שלא יבלע בחשבון ומדווחת עוד פעם שחזרתי מחל"ת עם התאריך,
כשהם יבקשו ממך להחזיר (או כשתגלי שלקחו לך מהחשבון בלי לעדכן...) אז יהיה לך מאיפה.
לעולם!! לעולם! לעולם!! ביטוח לאומי לא משלם שקל אחד מיותר. לעולם.
לא נכון
@אחד שתיים אתה מוכן להיות ערב לזה שלא יבקשו את הכסף בחזרה?
אז הם ידרשו או לא ידרשו??אני לא ערב לכלום אך מהיכרות - הם דורשים את זה ללא ריבית והצמדה
הם אמורים להפחית לה מדמי החל"ת את המשכורת שהיא מקבלת כיום.א. גם על חובות אמיתיים אפשר לבקש ביטול ריביות בביטוח לאומי, ובד"כ נענים לבקשה, כך שלא חושב שיש מה להיות לחוצים מריביות.
ב. במקרה אחר שאני מכיר, הדיווח על חזרה לעבודה התקבל, רואים את זה בדף עיסוקים באזור האישי. ובכ"ז ממשיכים לתת דמי אבטלה, בקשו ממני לברר למה, חפרתי קצת, ומסתבר שאכן מגיע לה חוקית. כי היא עבדה לפני הקורונה בשני מקומות, הוצאה לחל"ת משניהם, לאחר כחודשיים חזרה לעבוד באחד מהם במשרה מוגדלת ולא חושבת לחזור לשני, ככה שהיא ממשיכה להיות בחל"ת - פורמלית לפחות. ולכן ממשיכה לקבל אבטלה.
מכיון שבגלל הקורונה ממשיכים לתת מעבר לתקרת הימים - היא ממשיכה בינתיים לקבל. הזהרתי אותה לשמור בצד, אבל נראה לי שזה אכן חוקי שהיא מקבלת, סוג של נפילה בין הכסאות... (לביטו"ל, לא לה).
מה אומרים פה המבינים? זה נכון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים