נניח שהוא היה בת אז לא לטפל כי אין קריאת התורה?!חשוב לטפל עד הבר מצוה כי יש קריאת התורה? לא להלחיץ? נודה לעצות
הוא היה אצל קלנאית ולא עזר, אנחנו מחפשים דרכים נוספות להקל על הילדנניח שהוא היה בת אז לא לטפל כי אין קריאת התורה?!
צריך לטפל בלי קשר לגיל חובה לטפל בשביל הילד עצמו.
תפנו לאבחון אצל קלינאית והיא תמליץ על טיפול
עכשיו זה נשמע יותר מובןהוא היה אצל קלנאית ולא עזר, אנחנו מחפשים דרכים נוספות להקל על הילד
וזה ללא קשר לבר מצווה
מאד מאד יעזור לי אם תוכלי ליצור איתי קשר במייל 5323352 שטרודל גימייליש לי מישהי מקסימה שמטפלת בגמגום רגשי.
מניב תוצאות מניסיון אישי
ראינו שיפור משמעותי...
מטפלת רגשית או קלינאית?יש לי מישהי מקסימה שמטפלת בגמגום רגשי.
יכולה לפרט?אחותי הלכה למשהי (גימגמה בצורה קשה) שטילפה בה משהו עם מחשב....
ועכשיו בלי עין הרע לא מגמגמת ביכלל!(אולי קצת תקיעות)
הטיפול עלה יקר אבל שווה כל שקל
אפשר לקבל פרטיםאחותי הלכה למשהי (גימגמה בצורה קשה) שטילפה בה משהו עם מחשב....
זה הסוד.כשההורים רגועים,
גם הילד יהיה רגוע
אם אתם בלחץ מקריאת התורה, שהיא ממש לא חובה,
ואפשר למצוא המון צורות להסתדר עם זה,
מה יאמר הילד
הדבר הכי חשוב לו, זה עוגן חזק ורגוע,
אחותי הלכה למשהי (גימגמה בצורה קשה) שטילפה בה משהו עם מחשב....
אפשר לקבל פרטים
אם אכן הכוונה לדר פלואנסי ידוע לי אישית על רבים שזה שינה את חייהם רק צריך להיות עקביים ועם מוטיבציה לטפללמישהי שאני מכירה, בת 14, היה ניסיון מצוין עם פלואנסי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים