נכתב ע"י לאי;1745096:אולי היא רוצה להרגיש גדולה....
נכתב ע"י יהודה סגל;1745139:כמורה לאנגלית לכיתות א' ב' ג' ד' (לא חרדי) בכיתה א' הייתי מייעצת לך ללמד אוצר מילים ומשפטי תקשורת (שמי הוא, מה שלומך הבוקר? מה חדש? היום יום... וכו') בלבד!
גם אצל תלמידי כיתה א' - שבמערכת השבועית הבסיסית שלהם, יש 2 או 3 שעות שבועיות-
החומר הנלמד הוא מילים ותקשורת בלבד!!!
בהצלחה!
נכתב ע"י כשרונית;1745168:בדיוק היום לימדתי אותה את חמשת האותיות הראשונות עד E והיא הצלחה להעביר קו בין הצורה של האות להברה שלה, כתבתי לה את ההברה של האות בעברית, ואחרי מחשבה היא הצליחה.
זה יעשה לה משהו בעתיד אם אמשיך כך איתה?
נכתב ע"י קשקוש10;1745599:אצל הבת שלי, בכיתה ד (שנה שעברה) התחילו ללמד אנגלית בשיטה חדשה, שום אותיות, רק אוצר מילים, והיא מדברת יפה, פשוט מצחיק לשמוע אותה, כמו אמריקאית אמיתית. רק בסוף השנה הם התחילו עם האותיות, זה בעצם כמו שילדים קטנים מתחילים ללמוד את השפה, יתכן שזה מה שכדאי לך לעשות.
נכתב ע"י GRN;1745687:כך אני למדתי, לפני די הרבה שנים כבר...
כיתה ג' למדתי רק שפה
ובכיתה ד' - התחלנו ללמוד אותיות, קריאה וכתיבה.
באופן כללי, אף פעם (!!!) לא היו לנו מבחנים באנגלית. רק לפני הכניסה לסמינרים. השיעורים התקיימו, כמובן, רק באנגלית וכללו הרבה מאוד שיחה ופעילויות.
למפרע מתברר שלימדו אותנו ממש מעולה (היה חסר לי רק 4 נקודות לפטור, אחרי הרבה שנים שלא נגעתי באנגלית).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים