- הוסף לסימניות
אשמח להמלצות/ דיס
יש לך המלצה לכיסא אוכל אחר?אמרו לי בחנות תינוקות, שזה רק אם אני אוהבת את הסמל של בוגבו על הכיסא...
סתם סתם,
זה יקר מאד בלי קטע מיוחד.
אבל לא מניסיון...
כסא אוכל של איקאה, פשוט וחזק.יש לך המלצה לכיסא אוכל אחר?
וואו,
מרופד מעולה, קל לניקוי (יש לי שחור)וואו,
נראה טובבבבב
מתקפל לממש קטן
מבחינת הריפוד- הוא מרופד טוב?
אחד הדברים שחשובים לי...
אין לי ניסיון עם כסא אחר...שאלה קטנה- כיסא אוכל ראשון שקנית או שיש עוד ילדים וקנית לפני כיסא אוכל אחר
אחד הדברים של כיסא, כמה כבר קנו אותו אחרי, מומלץ מאוד!וואו,
נראה טובבבבב
מתקפל לממש קטן
מבחינת הריפוד- הוא מרופד טוב?
אחד הדברים שחשובים לי...
וואו, תודה רבה לכם!אחד הדברים של כיסא, כמה כבר קנו אותו אחרי, מומלץ מאוד!
מרופד טוב, קל מאוד לניקוי. הילד מתפרע בארוחה ולא קורה כלום
יש להם גם את דגם סלים איט, גם מומלץ יותר קטן וקומפקטי, עולה 230 בבייבילנד
לא מניסיון עם הכסא של איקאה, אבל הכסא שלהם קטן ותופס הרבה מקום (בגלל הרגליים)וואו, תודה רבה לכם!
עזרתם לי מאד!!!
אומרים לי לקנות את של איקאה ולא בא לי
מרגיש לי פשוט מידי בשביל לקנות לבת שלי...
רוצה כיסא נוח
בתור סבתא אולי הייתי קונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים