ולמה ללמד הוא כן נתן לך??...המנהל לא משלם משכורת החודש למי שאין לו תו ירוק! כי משרד החינוך לא מעביר את הכסף
איזה מדינה דיקטטורית!!!
[יש לי תעודת מחלים לא בתוקף וסרולוגי]
המנהל לא משלם משכורת החודש למי שאין לו תו ירוק! כי משרד החינוך לא מעביר את הכסף
איזה מדינה דיקטטורית!!!
הוצאתם תו ירוק שבוע אחרי החיסון?
אני יודעת שאין משכורת אבל המורות גם לא באות לעבודה. ככה זה אצלנו. תכל'ס, בסוף כל מי שלא התחסנה עושה בדיקות pcr פעם בשבוע.המנהל לא משלם משכורת החודש למי שאין לו תו ירוק! כי משרד החינוך לא מעביר את הכסף
איזה מדינה דיקטטורית!!!
לא נכנס לתוקףעובדי חינוך כבר הוחלט רשמית שחייבים תו ירוק או שיוצאים לחל"ת.
אז זה חוקי.
השתנה החוק והתוקף הוקדם.את האמת, אני גם עובדת חינוך (בגן) , ועד עכשו היה לי תו ירוק ע"י סורולוגי שכבר פג תוקף, והמנהל שהגיע לביקור פתע הודיע לי שאם לא אלך להתחסן עוד היום אסור לו להעסיק אותי......
הלכתי בסוף להתחסן.... (שבוע אחרי..),
אבל בתו ירוק שלי רשום שהוא בתוקף עד 31/12/2021. יודעים למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים