בת כמה התינוקת?התרת פעם לשון קשורה לתינוקת דרך קופת חולים כללית?
אני ממש אשמח לשמוע אצל מי זה היה, והאם היית מרוצה וכו
תודה ענקית מראש!
התרת פעם לשון קשורה לתינוקת דרך קופת חולים כללית?
אני ממש אשמח לשמוע אצל מי זה היה, והאם היית מרוצה וכו
תודה ענקית מראש!
כן כך עשו גם לאחינית שלי שהיתה בת כמה חודשיםבת כמה התינוקת?
אם היא ממש קטנה עד כמה חודשים
ברופא אף אוזן גרון תוך כמה שניות ומשתחררים
שלושה שבועות,בת כמה התינוקת?
אם היא ממש קטנה עד כמה חודשים
ברופא אף אוזן גרון תוך כמה שניות ומשתחררים
אני לא חושבת שצריך מישהו מומחהשלושה שבועות,
הרופאה אמרה לי ללכת לרופא אף אוזן גרון אבל ענין אותי האם ישנה המלצה למישהו מסוים,
האם בכלל יש ענין דווקא במישהו מסוים או פשוט ללכת על מי שעושה את זה וזהו...
למה מומלץ?אם זה ממש אחרי הלידה מומלץ בבי"ח
יש את פרופ' יודסין שהוא ספצ בתחום ומקבל כמדומני כל הקופות וגם פרטי
מענין,למה מומלץ?
הלכתי כבר עם ארבע ילדים! לרופא ילדים וגזרו על המקום
זה תהליך מאוד פשוט שלוקח פחות מדקה
לא צריך מישהו מיוחדשלושה שבועות,
הרופאה אמרה לי ללכת לרופא אף אוזן גרון אבל ענין אותי האם ישנה המלצה למישהו מסוים,
האם בכלל יש ענין דווקא במישהו מסוים או פשוט ללכת על מי שעושה את זה וזהו...
אני טפלתי בלשון של 5 ילדיי...למה מומלץ?
הלכתי כבר עם ארבע ילדים! לרופא ילדים וגזרו על המקום
זה תהליך מאוד פשוט שלוקח פחות מדקה
ב"ה לא היה בעיות בהמשך עם שום ילד אבל יכול להיות שיש מקרים יותר מורכבים. לא יודעתאני טפלתי בלשון של 5 ילדיי...
בבי"ח יש כרורגים בד"כ מומחים וגם חוסך ריצות שבועיים אחרי הלידה.
הרווח העיקרי הוא מניעת תסכולים של תינוק לא יונק כמה שיותר מהר התינוק וההורים מרויחים
לא כל רופא ילדים מומחה לכך ולא כל אחד מסכים (כמו שלי למשל)
זה הליך קצר וקל אבל צריך לדעת באיזו זוית ועד איפה בלשון כדי למנוע הצטלקות לא טובה ועוד
ניסיתי בביה"ח לבקש שיטפלו בזה, הם טענו שצריך כירורג מומחה ובגלל שזה היה בחג עושים רק במקרים דחופים,אני טפלתי בלשון של 5 ילדיי...
בבי"ח יש כרורגים בד"כ מומחים וגם חוסך ריצות שבועיים אחרי הלידה.
הרווח העיקרי הוא מניעת תסכולים של תינוק לא יונק כמה שיותר מהר התינוק וההורים מרויחים
לא כל רופא ילדים מומחה לכך ולא כל אחד מסכים (כמו שלי למשל)
זה הליך קצר וקל אבל צריך לדעת באיזו זוית ועד איפה בלשון כדי למנוע הצטלקות לא טובה ועוד
איך משיגים אותו ?אם זה ממש אחרי הלידה מומלץ בבי"ח
יש את פרופ' יודסין שהוא ספצ בתחום ומקבל כמדומני כל הקופות וגם פרטי
ממליצה גם על פרופסור יודסין מהדסה ע"כיש את פרופ' יודסין שהוא ספצ בתחום ומקבל כמדומני כל הקופות וגם פרטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים