- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Esti;134767:ראיתי ביום עיון תמונות שלך, וזה פשוט מדהים!!!! יש לך תמנות מהממות!!
נכתב ע"י שלמה;134948:ברוכה הבאה.
אהבתי בתמונה שהיא קצת בהירה, אבל הלבן לא שרוף.
קשה מאוד להגיע לתוצאות כאלו בדיגיטלי
הקונטראסט הנמוך שבתמונה (הצל שבין המצח לשמיכה)
זהירות מתאורה מדי נמוכה, זה יכול לנפח או להשמין את האף.
אפשר גם לראות את ההשתקפות בעיניים, (מומלץ בד"כ מיקום של שעה 10 או 2)
בתאורה גבוהה מדי, (כמו תאורת פרפר), אסור שהצל שנוצר מהאף, יחתוך את השפה..
מה זה המריחה בין השפה לשמיכה?
נ.ב. כעת אני רואה באקסיף, 5D של קנון. אומר הכול.
יפה מאוד!
נכתב ע"י שלמה;135472:המביט הצלת אותי.
חשבתי שמספיק לזרוק כמה נקודות ובראשי תיבות וכולם יבינו.
לא נורא, שישאר כך.
בהזדמנות אחרת, אסביר כמה מושגי יסוד ואיך ניתן להבין מה גרם לתמונה להיות יפה ואיך אפשר לחזור על אותו רעיון בכדי להגיע לתוצאות טובות בעתיד.
שמעתי פעם מצלם שאומר ש'יצא' לו תמונה טובה, כאילו הוא מדבר על איזה תבשיל במטבח שיצא מוצלח.
בצילום צריך סייעתא דשמיא, אבל צריך גם הרבה הבנה במושגי הצילום, על מנת לדעת מה ניתן לשפר.
נכתב ע"י שלמה;135486:לצלם ילדים זה דבר קשה מאוד וצריך להגיד תודה לה' על מה שיצא.
אגב, טשטוש תנועה של המצולם או הצלם! מורגש יותר בדיגיטלי מאשר מה שהיה בעבר, תקופת הפילים. לי קורה מדי פעם טשטוש ב100 חלקי שניה.
יש לחלק בין טשטוש נושא שמגיע מולך או לצידך.
יש גם חוק אצבע שאומר שמהירות התריס יהיה לפחות כאורך מוקד בעדשה .
למשל זום 70 , מהירות תריס 60חלקי שניה ויותר. בדיגיטלי בגלל הקרופ פקטור צריך להוסיף.
איזה כיף לך שאין לך את בעיית הקרופ פקטור...
נ.ב.כעת אני שם לב לWB של התינוקת, לדעתי צהוב מדי.
השתמשתב ב' סופט בוקס'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים