לעזוב את המרכז עד איזה מרחק?רוצה לעזוב את המרכז
מה זה חסידית אצלם?קהילה חסידית
מה ההגדרה תעסוקה?מקום עם אפשרויות תעסוקה
הון עצמי חצי מליון זה מספיק הון עצמי בשביל דירת 3 חד' בבית שמש (עולה בסביבות 2M), גם מספיק לדירת 3 חד' במודיעין עילית (1.8M) ברכפלד/גרין פארק החסידיים כמובן, השאלה גם כמה משכנתא הם יכולים/רוצים לשלם. (יתקנו אותי כל היועצים בס"ד אבל עולה בערך 530 לחודש לכל 100,000 ש"ח משכנתא ל-30 שנה, שיחשבו בכמה הם יכולים לעמוד)הון עצמי חצי מליון.
בחריש יש קהילה כלל חסידית מתגבשת,אז ככה.
מבחינת המרחק - כל ההצעות שהצעת רלוונטיות.
קהילה כלל חסידית (אם היו רוצים קהילה מסוימת אז כבר היו יודעים איפה היא ממוקמת)
עבודה - לבעל בחינוך לאשה במשרד
תודה על המענה.
מקימים כעת קהילה כלל חסידית גדולה בחריש.בחריש יש קהילה כלל חסידית מתגבשת,
מוסדות חינוך לילדים קטנים (נ"ל שכעת עד בערך כיתה ג')
מאמין שניתן למצוא עבודה די בקלות
הרבה נשים מוצאות עבודה כסייעות וכדו' עם תשלום מלא מהעירייה (לא תעריפי מו"ע...)
אם אשדוד/קריית גת רלוונטיים מבחינת המחיר אז אלו נותנים את התמורה הכי טובה מבחינת שאר הפרמטרים,אז ככה.
מבחינת המרחק - כל ההצעות שהצעת רלוונטיות.
קהילה כלל חסידית (אם היו רוצים קהילה מסוימת אז כבר היו יודעים איפה היא ממוקמת)
עבודה - לבעל בחינוך לאשה במשרד
תודה על המענה.
כתוב שם כמה הרווח ביחס למחירי השוק, תתמקדו בעמודה של מחירי השוק.תודה על המענה המפורט.
לגב המחיר, ברשימה של דירה בהנחה המחיר הוא זול יותר
באשדוד עולה דירה כמו בבני ברק.אם אשדוד/קריית גת רלוונטיים מבחינת המחיר אז אלו נותנים את התמורה הכי טובה מבחינת שאר הפרמטרים
חריש יותר קרובה למרכז מאשר קריית גת.מבחינת המרחק זה גם לא באמת פריפריה
נכון, חריש היא גם מרחק של 30 דקות מחיפה כמו עפולה עילית ונוף הגליל.עוד מעט יגידו שגם חריש, מה שנכון)
הקהילה החסידית בחריש היא פרומיל לעומת קריית גת (סה"כ כתבתי לפי הנתונים שהתבקשו, לא מנסה להתנגח)חריש יותר קרובה למרכז מאשר קריית גת.
הערים היחידות שנמצאות במרחק פחות מחצי שעה מחריש הם חדרה ופרדס חנה.קריית גת לעומת זאת די מבודדת (בית שמש, ואשדוד באר שבע הכי קרובות במרחק של חצי שעה)
בחיפה יש הרבה משרדי תכנות באזור הצ'ק פוינט (מרכזית המפרץ).חריש היא בדיוק במרחק של 33 אוורירי קילומטר מחיפה
וגם במרחק של 33 קילומטר אוורירי מכפר סבא...
מצחיק.הערים היחידות שנמצאות במרחק פחות מחצי שעה מחריש הם חדרה ופרדס חנה.
נתניה 35 דק', זכרון יעקב 35 דק', חיפה 40 דק', כפר סבא 38 דק' וכו'.
הנקודה שרק חריש היא גם וגם...בחיפה יש הרבה משרדי תכנות באזור הצ'ק פוינט (מרכזית המפרץ).
בכפר סבא גם יש? לא ידעתי.
לפי מה שאני יודע צריך להתקדם עד הרצליה בערך בשביל למצוא ריכוז גדול של משרדי תכנות בערך שעה ברכב וכמעט שעתיים באוטובוס מחריש (כמובן ללא חישוב הפקקים).
ברור שאין פקקים.ריית גת היא לא נותנת את מה שיש מסביבה אלא את מה שיש בתוכה (אה, וגם כמעט אין פקקים באזור אז הנסיעה מהירה יחסית, וגם הגערערס דאגו לתח"צ יעילה לשם).
עניין של זמןאם הייתי אברך חסידי צעיר שמחפש חברה וקהילה קיימת לא הייתי הולך לשם. אם הייתי מחפש לבנות בעצמי קהילה כן הייתי הולך לשם אבל אז לא הייתי כותב בשאלה שאני מחפש מקום עם קהילה חסידית ועם מוסדות חינוך.
זאת דעתי ומותר כמובן לחלוק עליה.
המרחק בין חריש לכפר סבא זהה למרחק בין קריית גת לרחובות וראשון לציון (בניכוי פקקים, עם פקקים יש יתרון לק"ג)איך אפשר להשוות את נתניה, כפר סבא,
לבית שמש נתיבות ובאר שבע???
נתניה ובעיקר כפר סבא זה גוש דן!!!
כפי שנשמע מההודעה הם צריכים קהילה עכשיו ומוסדות חינוך עכשיו לא אחרי העניין של זמןעניין של זמן
שכולם מכל המגזרים יגיעו...
בקריית גת דירת 4 חדרים לא עולה 2 מיליון (יותר לכיוון 1.7-1.8)2 מיליון לדירה 4 חדרים חדשה בקריית גת!!! אפשר במחיר הזה כבר לקנות בבית שמש, עיר חרדית ענקית ומבוססת.. בחריש אגב המחיר 1.450.000 בלבד!!!
לא נכוןיותר רחוקה מהמרכז
קריית גת היא עיר חרדית כרגעובמקום שאין סיכוי שיהיה עיר חרדית
(קריית גת היא עיר מבוקשת אצל החילונים כרמי גת ועוד, מנגד בחריש יש הגירה שלילית מטורפת של החילונים)
בפרט עם הוא כותב כ"כ הרבה סימני קריאה .ברגע שנכנס מישהו לאשכול פריפריה ומדבר על חריש בלי הפסקה, פשוט תסננו!
בתור אחד ממאה שערים זה היה צפוי .....הייתי בחריש, והמצב שם מאוד מעורב, אווירה שלא הצלחתי להתמודד איתה.
ממש אבל ממש לא נכון.בתור אחד ממאה שערים זה היה צפוי .....
רחובות היא יותר רחוקה מכפר סבא ביחס לגוש דן.המרחק בין חריש לכפר סבא זהה למרחק בין קריית גת לרחובות וראשון לציון (בניכוי פקקים, עם פקקים יש יתרון לק"ג)
גם היום הקהילות שיש שם היום לא כ"כ מפותחות יחסית.כפי שנשמע מההודעה הם צריכים קהילה עכשיו ומוסדות חינוך עכשיו לא אחרי העניין של זמן
בבניה חדשה בשכונות החדשות דירה 4 חדרים בקריית גת עולה 2 מיליון.בקריית גת דירת 4 חדרים לא עולה 2 מיליון (יותר לכיוון 1.7-1.8)
וגם בבית שמש דירת 4 חד' לא עולה 2 מיליון (יותר לכיוון 2.2-2.3)
אם ההבדל במחיר סה"כ 300K הייתי הולך לק"ג
כן נכון. מציאות.לא נכון
חריש יש היום רוב של 60 אחוז!!! של הציבור הדתי והחרדי.קריית גת היא עיר חרדית כרגע
חריש אני לא יודע מתי תהיה (תהיה בעז"ה אני מאמין בה מאוד אבל עדיין לא)
תודה.ואני שוב חוזר ואומר, אין מה לשכנע אותי, לי כבר יש דירה במרכז שקניתי לפני כמה וכמה שנים.
רק בבקשה לענות תשובות ענייניות ולא מתלהמות, וגם אחרי שקוראים את כל ההודעה.
תודה
בלת"קשואלת בשביל מישהו
זוג עם ילדים (קטנים) רוצה לעזור את המרכז ולקנות דירה למגורים.
מחפשים קהילה חסידית, מקום עם אפשרויות תעסוקה לבני הזוג.
הון עצמי חצי מליון.
נשמח לקבל מידע מנסיון מחירי דירות, קהילות, עבודה, חינוך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //