- הוסף לסימניות
כך אמרה לי חברה טובה.
יש מי שאומר דבר כזה?![]()
ידעתי שזה רק מחוסר מודעות אחרת הייתי מסיימת את השיחה.
כך אמרה לי חברה טובה.
בטח, ולא חולמים מה עברו אפילו שלא הגיעו לתשיעי...
הזוי ומטורף.כך אמרה לי חברה טובה.
ידעתי שזה רק מחוסר מודעות אחרת הייתי מסיימת את השיחה.
מעניין, ומה ההסבר לזה?אחרי שהפג החמוד ישתחרר בעז"ה ההורים יקבלו הנחיה שלא לחשוף אותו ליותר מ5-6 אנשים לפחות בחודשים הראשונים (לכן גם לא יכולים לרשום למעון יום עד גיל חצי שנה.)
ההנחיה הזו היא חד משמעית ומובהרת שוב ושוב בשיחת ההכנה שלפני השחרור.
ועל כן קבלו בהבנה כל הימנעות של ההורים מאירוח, שמחה משפחתית או כל מפגש אחר.
כשהפג שלנו השתחרר ובאו לבקרנו הוא היה בחדר ואנחנו אירחנו בסלון.
ואכן לא השתתפנו בשבתות חתן בחצי השנה הראשונה.
כנראה שקשה לאנשים להכיל את המצב, אז הם רוצים להתנחם בזה שהם כבר מדמיינים את שהמצב הזה כבר מאחוריהם.
במיוחד פגים 'של פעם' (כמו איינשטיין או להבדיל החיד"א) אם הם שרדו בלי אינקובטור, זונדה, האכלה דרך הוריד, הנשמה, חמצן, הבשלת ריאות, אנטיביוטיקה וכל השאר, הם פשוט היו חזקים בגופם.ואגב, לגבי הניחומים בפגים אחרים שצמחו היטב וכו' - לא כל אחד מקבל את זה בשמחה. זה שאחרים יצאו כך לא מבטיח כלום לפג ספציפי. אילו כל הפגים היו יוצאים לגמרי כשורה (לפחות) היה בזה כדי לעודד.
מערכת חיסונית חלשה יותר.מעניין, ומה ההסבר לזה?
פג בכל 'גיל'?
1. לפעמים אנשים נבוכים ובסה"כ מנסים להגיב בצורה יפה.הזוי ומטורף.
במחילה.
כל הכבוד.1. לפעמים אנשים נבוכים ובסה"כ מנסים להגיב בצורה יפה.
2. יש באמת הרבה אנשים שלא מבינים מה משמעותה הכוללת של פגות וחושבים שכל מה שפג צריך זה רק להוסיף במשקל ותו לא.
אכן.אני חושבת שכל אחד שעבר איזושהי חוויה מכל הסוגים, יכול לספר על משפטים חסרי טאקט. סו וואט?
אנשים אמרו, אז אמרו. אם זה לא פוגע, או מעליב, אין סיבה להתבוסס בזה כל כך.
חופשי, לא אמרתי שלא.אכן.
אבל אם אפשר ללמוד מבעלי נסיון אז למה לא?
ואפילו: תגידי תודה שלא היית צריכה לסחוב עד חודש תשיעימה לא אומרים : יותר טוב שילדת מוקדם ולא סחבת את חודש תשיעי....
אם היית אמא לפגית כנראה שהיית חווה את זה אחרתפג זה לא תינוק פגוע ח''ו אלא תינוק קטן
נכון יש את הדאגה לשלומו
אך בעז''ה היום יש אמצעים רבים בבתי חולים
כך שאין מה לדאוג רק להתפלל
ממני אחת שהיתה פגית
( והיום אין זכר ל' פגיות '' )
עצוב עד כמה זה לא נכון.פג זה לא תינוק פגוע ח''ו אלא תינוק קטן
נכון יש את הדאגה לשלומו
אך בעז''ה היום יש אמצעים רבים בבתי חולים
כך שאין מה לדאוג רק להתפלל
ממני אחת שהיתה פגית
( והיום אין זכר ל' פגיות '' )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים