- הוסף לסימניות
כשהאוטובוס יוצא מתחומי בני ברק, לגשת ולתקף שוב, ואז זה יוריד נסיעה מהערך הצבור.2. הרב קו שלי מלא בחופשי חודשי בני ברק, מה הדין שאני עולה בבני ברק-מתקפת ובעצם נוסעת
לעיר אחרת כמו פתח תקוה, אני אמורה כשאני עולה לשלם על נסיעה?
כשהאוטובוס יוצא מתחומי בני ברק, לגשת ולתקף שוב, ואז זה יוריד נסיעה מהערך הצבור.2. הרב קו שלי מלא בחופשי חודשי בני ברק, מה הדין שאני עולה בבני ברק-מתקפת ובעצם נוסעת
לעיר אחרת כמו פתח תקוה, אני אמורה כשאני עולה לשלם על נסיעה?
(רק השבוע נודע לי מפי נהג שכשחשבתי שאני מתקפת פעמיים במכשיר תיקוף אחורי הזיתי. לא משנה כמה נסיעות בחרתי לתקף, בפרופיל סטודנט הוא מתוכנת לתקף רק פעם אחת)
מה השו"ת כאן?מרתק!
זה מסוג המקרים שמפרנסים את ספרות השו"תים החדשה למיניה.
מה השו"ת כאן?
קרה לי לא פעם, אני צריך בשביל לעלות לרכבת, ומשלם באוטובוס מחוץ לעיר, רציתי חופשי יומי, לנהג לא היה עודף. מה אני אמור לעשות?אין שו"ת.
זה רק הסוג.
כל מקרה שמסתבך סביבות עצמו כקו מאסף, עם פרטים שונים מהרגיל.
יהיה אוטובוסיםסליחה על ההקפצה . משהו יודע איך אפשר לשלם לאוטובוס בלי לעלות עליו?
כי אני חייבת נסיעה לבין עירוני ואין אוטובוסים
את יכולה לתקף בתחילת הנסיעה ובסופה.אם כבר הקפיצו -
הטענתי רבקו בחנות ובאוטובוס היתה לי תקלה (ברבקו, לא במכשיר), שהוא לא נקלט.
איך אני אמורה להחזיר את מחיר הנסיעה אם אני סטודנטית ולא יכולה לתקף פעמיים?
תודה
תודה,את יכולה לתקף בתחילת הנסיעה ובסופה.
לא 90 דקות, אחרי רבע שעה זה גם אפשרי. ניסיתי.תודה,
אבל אני לא נוהגת לנסוע למעלה מ 90 דקות בנסיעה עירונית.
סליחה על ההקפצה . משהו יודע איך אפשר לשלם לאוטובוס בלי לעלות עליו?
כי אני חייבת נסיעה לבין עירוני ואין אוטובוסים
חברה שלי פעם הייתה צריכה להחזיר נסיעה לחברת תחבורה, היא ניגשה לתחנה מרכזית כדי להחזיר.אם כבר הקפיצו -
הטענתי רבקו בחנות ובאוטובוס היתה לי תקלה (ברבקו, לא במכשיר), שהוא לא נקלט.
איך אני אמורה להחזיר את מחיר הנסיעה אם אני סטודנטית ולא יכולה לתקף פעמיים?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים