- הוסף לסימניות
גם אם היא התקשרה להגיד על הנשיכה זה בהחלט בסדר גמור להפך זה ההוראה אם ילד מקבל מכה/נשיכה לעדכן את האמא.מותר לשאול, מה הקשר להתקשר לומר את זה לאמא באמצע היום? מה יש לה מזה????
גם אם היא התקשרה להגיד על הנשיכה זה בהחלט בסדר גמור להפך זה ההוראה אם ילד מקבל מכה/נשיכה לעדכן את האמא.מותר לשאול, מה הקשר להתקשר לומר את זה לאמא באמצע היום? מה יש לה מזה????
את צודקת במאה אחוז!1. אני מבינה שהילדה שלי סובלת! ואם לא הייתי מבינה, כנראה האשכול הזה כלל לא היה עולה....
2. הבדיקה היא רק מה טוב לילדה!!!!!!!!!! בשום צורה לא מה נוח לי.
ולהבא, נראה לי שאפשר להיות קצת יותר עדינים... כי זה שאני לא הולכת לישון בלילות - זה לא מעודף שינה או משחק שח-מט, אלא ממחשבות 24/7 על טובת הילדה! אז אין צורך להוסיף כאב שבתור אמא אני 'מתעללת' בילדה.
אני מאוד מקווה שלא יהיה "להבא"...1. אני מבינה שהילדה שלי סובלת! ואם לא הייתי מבינה, כנראה האשכול הזה כלל לא היה עולה....
2. הבדיקה היא רק מה טוב לילדה!!!!!!!!!! בשום צורה לא מה נוח לי.
ולהבא, נראה לי שאפשר להיות קצת יותר עדינים... כי זה שאני לא הולכת לישון בלילות - זה לא מעודף שינה או משחק שח-מט, אלא ממחשבות 24/7 על טובת הילדה! אז אין צורך להוסיף כאב שבתור אמא אני 'מתעללת' בילדה.
באמת זה שילדה בוכה בדמעות כל בוקר ומתחננת לא לבוא לגן, וכן שחוזרת מוכה מהגן, זה דברים רגילים???את צודקת במאה אחוז!
ואני אומרת לך את זה מנסיון רב שנים.
לא מוציאים ילד ממקום רק בדיעבד.
כרגע כל מה שאת מספרת הם דברים רגילים
דבר ראשון אפשר לדבר בכבוד וחבל שיורדים מהפסים.באמת זה שילדה בוכה בדמעות כל בוקר ומתחננת לא לבוא לגן, וכן שחוזרת מוכה מהגן, זה דברים רגילים???
את בטוחה???
אם ככה, זה שהילדה שלי קמה שמחה בבוקר והולכת לגן בלי בכיות ותחנונים, כנראה שזה ממש מוזר...
באיזה עולם אתם חיים?
הנה מה שכתבתי לפני כן....שלום לך אמא יקרה!
ליבי ליבי איתך!!
כמטפלת רב שנים במעון ואח"כ כמנהלת כל נושא מעונות היום קרוב אלי.
תקשיבי טוב אמא יקרה!
הבת שלך קטנה.
אין מי שיעזור לה רק את אמא שלה!!
לצערי ראיתי מדי הרבה דברים במשך השנים.
תמיד השאלה של האמהות היה איך אני יודעת אם טוב לבת שלי?
והתשובה שלי היתה הבת שלך היא התשובה!!
איך היא הולכת לגן?
האם כשאת באה לקחת אותה היא רצה אליך משוחררת ושמחה? או פורצת בבכי ונשנקת מרוב שהחזיקה משא בלב וכרגע מתפרץ אליך.
זה המדד!!!
אל תאמיני לאף אחד אחר!
בקשר לזה שחזרה מוכית מה זה פצועה? נשוכה? בטוח שזה מהילדה?
תראי יש הרבה סיבות למה הילדה יכולה להכות אבל זה לא מענייניך את לא צריכה לדאוג לזה את צריכה לדאוג שלילדה שלך לא יאונה כל רע. כשילדה מפוחדת מילד שמכה היא מסכנה חסרת ישע וחסרת אונים וברור שאסור עוד יום אחד להשאיר את הילדה שם אם זה לא מטופל.
זה בהחלט לפעמים לא אשמת המטפלת ישנם לצערינו ילדים שמכל מיני סיבות הם מכים.
ולכן על המנהלת לא לשקוט אלא למצוא פיתרון ולא לתת לילדים הקטנים להתמודד לבד. וכן לא לתת למטפלת להתמודד עם הבעיה נער הייתי וגם זקנתי....שלפעמים ישנם מטפלות מדהימות שנפל בחלקם לטפל בילדים עם קשיים מקשיים שונים והמנהלות נתנו למטפלת להתמודד לבד עם הילד על כל התוצאות וזה אחת הבעיות.
תפני למטפלת כמובן בהערכה ותקשיבי למה שאומרת לך.
אם היא מתלוננת על הילד שמכה ואומרת שלא מגיעה לפיתרון איך שלילדה יהא בטחון תגידי לה שברשותה את פונה למנהלת אין לך טענה עליה חלילה רק זה חייב להיות מטופל.ותבקשי מהמנהלת בכל תוקף שזה לא ישנה!!!!
מנהלת מנוסה תדע לסדר את הענין
ולצערי מנהלת שאינה מנוסה בחינוך ונפש הילד(לצערי נתקלתי בכמה מאלה)תגיד לך שזה מטופל ומטופל ואם את תראי שאין הטבה תוציאי מיד את הילדה משם.
בהצלחה.
זה ממש לא מוזר, כמו שיש מבוגרים עם אופי שונה יש ילדים עם אופי שונה,אם ככה, זה שהילדה שלי קמה שמחה בבוקר והולכת לגן בלי בכיות ותחנונים, כנראה שזה ממש מוזר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים