מודיעין עילית- פותחים מעונות בראשון.
אנחנו קיבלנו טלפון ממחלקת משפחתונים.קבלת הודעה ממקור מוסמך?
עיריית מודיעין עילית שלחה הודעה שגני ילדים יפתחו בראשון מסתבר שהמעונות גם שם.קבלת הודעה ממקור מוסמך?
זו הרשימה המלאה
לא מבין ברשימה בני ברק 02 כתום בהיר ונפתחים הלימודים בפורטל במפה רשום כתום והלימודים סגורים למי להאמין?
זה מעודכן ל-15 לחודש, היום אנחנו ב-18 לחודשלא מבין ברשימה בני ברק 02 כתום בהיר ונפתחים הלימודים בפורטל במפה רשום כתום והלימודים סגורים למי להאמין?
ובעיריית בני ברק? שתיקה רועמת! עדיין אין החלטה
מהאיזורים הכתומים בהירים או צהובים?אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
תרענני את הדף ותראי שהתאריך מתעדכן.באופן מרתק מפת פיקוד העורף שמעודכנת ליום שני - טוענת שכבר מאז חלקים מבני ברק היו אמורים להיות פתוחים בגנים ובמעונות... ובכיתות א-ד
מישהו שמע על זה??
או שביתיים עודכן שם העידכון החדש?
מבחינת התאריך זה לא נראה.
איזה מעון?אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
כמובן שהנגיעה האישית מדברת מגרוני אבל זה לא הגיוני.פתאום כל אלו שכבר פתוחים יצדיקו את זה שאותם בודדים ומסכנים סגורים. כי זה הגיוני.
כמובן שהנגיעה האישית מדברת מגרוני אבל זה לא הגיוני.
בירושלים למשל נשארו שכונות כתומות עם ציון טוב, שאין בהן אחוז מתחסנים גבוה.
ברור למה הם רוצים לעודד התחסנות, אבל כהורה צעיר לילד במעון, אין לי שום שליטה על הנתון הזה, היות שמדובר באנשים מעל גיל 50, ולאנשים המבוגרים שלידי זה לא מזיז.
זה כבר לא שלב בו אני נשארת בבית כדי לשמור עליהם, אלא שלב בו הילדים שלי בבית כי הם לא שומרים על עצמם.
וזה במחילה, לא הוגן בכלל.
מקור?לשכונות כאלו ניתנה ההזדמנות לשפר עד יום ראשון.
מקור?
הסיכוי קלוש בכל מקרה. כמה כבר יתחסנו ביום שישי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים