- הוסף לסימניות
אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
מאזור שרשום שיפתח או לא?
אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
בJDN באותה כתבה גם כתבו שמדובר בחיסון שני.JDN
יצוין כי ערים, רשויות ויישובים שלא הגיעו ל-70 אחוזי התחסנות של בני ה-50 ומעלה, והרשות קיבלה את הצבע הכתום עד לרף הציון 7 – יכולים אנשי הרשות לבצע 'מרצה שיפורים', בכך שעד יום ראשון בבוקר בכך שישפרו את אחוזי ההתחסנות – ובכך יקבלו אישור לפתוח את מוסדות החינוך שלהם ביום ראשון בבוקר.
אולי כמה חברמנים ינסו לארגן ניידת חיסונים בתוך השכונה
יש כאלו שאם באים אליהם עד הבית - זה יעזור...
רף ההתחסנות המחושב עבור ציון הרמזור ימשיך להיות 70% בקרב בני 50 ומעלה שנמצאים שבוע אחרי החיסון השני. בחישוב שיעור ההתחסנות יבוצע גם ניכוי של מחלימים.
מאיזה אזור?אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
לא הבנתי.נראה לי שגם מחצית מתושבי בני ברק עלולים להיות מתוסכלים..
החלוקה לרבעים רק הזיקה לחלקם ולא הועילה לאף אחד.
שום רובע לא נפתח לפני שהעיר כולה ירדה לכתום חלש
וכעת שהעיר כולה כתום חלש
יש חצי עיר שניוזקה מהחלוקה.
לא הבנתי.
בבני ברק.. כתום וצהוב נפתח או רק צהוב?
בJDN באותה כתבה גם כתבו שמדובר בחיסון שני.
אם נאמין לחלק של המקצה שיפורים, לכאורה מאותו המקור מדובר בחיסון שני, ככה שניידת חיסונים לא תעזור.
ואם נאמין רק לחצי, צריך לבחור לאיזה חצי להאמין...
מאיזה אזור?
ברחוב הגר"א
גם לנו הודיעו שיפתחו בע"ה בראשון.אני קיבלתי הודעה מהמעון בבני ברק שיש מעון מיום ראשון ב"ה
כמובן שהנגיעה האישית מדברת מגרוני אבל זה לא הגיוני.
יותר מזה, אין שום מניעה לילד שגר באזור אדום בוהק ללמוד במקום ירוק - ולהדביק את כל המקום הירוק,אני באופן אישי חושבת שגם בערים אדום בוהק לא אמורים לסגור לימודים.
גם אני לא מבינהלא מבינה...
מה הולך להיות בראשון בבני ברק?
לא קבלנו הודעות לא מהמעון ולא מהבית ספר...
אי אפשר עם אי הוודאות הנוראי הזה !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים