אז באיזה מס' של בשר את משתמשת?להשתמש בבשר מתאים שלא נוטה להתייבש
בדרך כלל תכולת שומן גבוהה גורמת לבשר להישאר עסיסי
חלקים רזים יותר, מתייבשים מהר יותר.
כמה המלצות מהניסיון שלי:
1.
לא לחתוך לקוביות
כמה שזה נראה טריוויאלי לקנות "קוביות לחמין" בחנות, ולהטיל אל תוך הסיר, מהניסיון שלי הן נוטות להתייבש מהר יותר, ומסתבר שזה גם נובע מהגדלה של שטח הפנים שנחשף יותר מאשר גוש שלם שמתבשל ומהווה בעצמו סוג של "סיר" שמבשל את החלק הפנימי שלו יותר טוב.
2.
חלקים מתאימים.
למען האמת רוב הנתחים מתאימים
אני ניסיתי את רובם בהצלחה, מה שכן חלקים "רזים" כמו מספר 6 שנוטה להתייבש יחסית מהר. או מספר 3 שאולי בשלמותו הוא יוצא עסיסי, אבל הוא פשוט ענק ומהניסיון שלי יוצא פחות מוצלח בחמין.
3.
סביבה תומכת
יש נתחים שאוהבים יותר שמן, יש כאלה שלא צריכים תוספת, אבל ברור לכל אחד שניסה לבשל מרק בשר, זה שהמים עצמם, לא מחזירים עסיסיות לבשר, אלא מרוקנים אותו משומנים.
הסביבה עצמה צריכה להיות טיפטיפה שומנית כדי לתמוך בבשר מבחוץ. (אין לי איזה סימוכין לזה, נטו תחושה)
4.
טיגון יפה של הבשר.
בניגוד לדעות הקדומות, טיגון לא באמת סוגר את הבשר.
הוא כן מעשיר את טעמו באמצעות תגובת מייארד וקרמול, מה שמעלה באופן אסוצייאטיבי את תחושת העסיסיות שלו, לעומת תפלות של בשר שלא עבר את התהליך הזה.
הייתי משתמש בעבר בנתחים מאוד שמניםאז באיזה מס' של בשר את משתמשת?
ברור מופשר.זה משנה אם שמים את הבשר קפוא או מופשר?
מופשרזה משנה אם שמים את הבשר קפוא או מופשר?
ומבחינה לא בריאותית, איזה חלק הכי מומלץ?הייתי משתמש בעבר בנתחים מאוד שמנים
כמו 9 ואוסובוקו נוטף שומן
מסיבות בריאותיות עברתי לנתחים כמו 2 (צלעות) ו4 (כתף)
התוצאה מבחינתי מושלמת, בהגשה אנחנו מפרקים מעט את הסיבים ומספיגים אותם תוך כדי בנוזלים שמסביב.
מספר 8 אגב יוצא טעים מאוד, אבל אני פחות אוהב את הסיבים הקצרים שלו.
לשים בשר ראשמה ניתן לעשות כדי שהבשר בצ'ונט לא יצא יבש?
אוסובוקוומבחינה לא בריאותית, איזה חלק הכי מומלץ?
להשתמש בבשר שמתאים לצולנט......מה ניתן לעשות כדי שהבשר בצ'ונט לא יצא יבש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים