נכתב ע"י st28;700293:ברגע שהוא מרגיש לידך יותר בנוח זה בדיוק הזמן להטיס אותו מהבית שלך....
לא ברור למה לקוח בכלל יושב אצל גרפיקאית?
הכל כסף?
נכתב ע"י st28;700293:ברגע שהוא מרגיש לידך יותר בנוח זה בדיוק הזמן להטיס אותו מהבית שלך....
לא ברור למה לקוח בכלל יושב אצל גרפיקאית?
הכל כסף?
נכתב ע"י bbr;700304:יותר בנוח זה אומר שפעם הוא היה מתקשר איתי רק דרך בעלי, והיום הוא מגיע גם כשבעלי לא נמצא, והדלת של הסלון פתוחה לרווחה, והמרחק הכי קרוב שהוא עומד זה 2 מטר מאחורי, הוא בחיים לא התישב על כסא לידי.... (יש לציין שהוא אברך חסידי סגור)
נעמה, אני מחכה מאוד לתגובתך.
ואשמח גם להבין את תגובתו של הרשל'ה.
נכתב ע"י bbr;700304:יותר בנוח זה אומר שפעם הוא היה מתקשר איתי רק דרך בעלי, והיום הוא מגיע גם כשבעלי לא נמצא, והדלת של הסלון פתוחה לרווחה, והמרחק הכי קרוב שהוא עומד זה 2 מטר מאחורי, הוא בחיים לא התישב על כסא לידי.... (יש לציין שהוא אברך חסידי סגור)
נעמה, אני מחכה מאוד לתגובתך.
ואשמח גם להבין את תגובתו של הרשל'ה.
נכתב ע"י bbr;700199:מה עושים כשהלקוח מנסה להיות הבוס שלי???![]()
נכתב ע"י נס ופלא;700329:לא בוס, כי אים....
דבר הלקוח:
"גם אני יודע לעצב, (לא רק את..) רק שאין לי מחשב. (ולך יש) אז אני עושה את זה אצלך. ובקום להזיז את היד על העכבר את מזיזה וזה יוצא טוב. מה לעשות... הטעם שלי שונה משלך.
את חושבת שזה הורס? אני מרגיש שבניתי משהו אדיר בציפיות, דמיונות שלי. כך אני אוהב את זה. לעצמך תעשי כהבנתך. לי עשי כהבנתי."
אכן מנסיון, צורת ההתנהלות מקצועית ועניינית, והתוצאות מדהימות!בקשר למה שכתבה נעמה
אני מתעסק בהדמיות תלת מימד ואני לגמרי רואה את זה, הלקוח רוצה שאני יביא לו מוצר מוגמר מבלי שהוא יגיד לי בדיוק מה הוא רוצה, כשאני שואל אותו איזה ספסלים לשים בבית הכנסת הוא אומר לי ראיתי בתיק העבודות שלך דברים יפים אתה כבר יודע בדיוק מה לעשות, בהתחלה היה לי קשה עם זה אבל היום בדרך כלל אני שואל רק פרטים טכניים כמו מיקום וכו' ובשאר הדברים אני משתולל כרצוני, ובדרך כלל הלקוח מרוצה
נכתב ע"י ציפורה;700564:אני מוכרחה להגיב לכל האלה שטוענים שחייבים להגביל את הסקיצות וכו'
אני עובדת במחלקת יח"צ באחת מהעמותות הגדולות בארץ יש לנו חברת מיתוג שמלווה בחומרים הפירסומים, משרד יח"צ ומשרדי עיצוב, הדמיות וכו' שעובדים לפי פרוייקטים מזדמנים - כל אלה משרדים גדולים מאד במגזר הכללי. אנחנו יודעים לשגע את השכל היטב ובחיים לא גבו על זה תוספת תשלום! לפעמים זה רק הגהות כמו הפסיק, הנקודה תחליפי את המילה הזו עם זו - אבל לא בפעם אחת אלא במשך חצי שנה. לפעמים לא מתחברים לשום עיצוב אפילו כשמודבר ב10 סקיצות למוצר ולפעמים תיקוני תמונות שלא נכללו במחיר הראשוני. מעולם לא גבו תוספת תשלום!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים