נכתב ע"י 701 סמייל;1735724:ואצלנו ילד ממשיך-
היום היה רק שעה
מחר רק עד 11
שלישי עד 12
רביעי רגיל
תעשו חשבון- שלושה ימי עבודה.... וכי למה?
לגבי התמ"ל אצלנו נותנים לתינוקות עד גיל שנה. לאחר מכן זה על חשבון ההורים, הילדים שלי בגיל הזה כבר שתו חלב רגיל, אז גם את זה המעון נתן.
ולגבי יום שישי גם אצלנו אין צהריים, יש קוגל תפו"א.
נכתב ע"י T5;1735604:סקר קצר האם הילדים שלכם הממשיכים במעון גמרו מוקדם ומתי?
וכן אם יש לכם תשובה לגבי התמ"ל
נכתב ע"י nori;1736941:אף אחת לא חושבת שיש הגיון בדרוג כלשהו? לשלוח ילד בגיל שאי אפשר להסביר לו מראש ליום ארוך בבת אחת זה נשמע לי התעללות.
אחרי שביליתי איתו אתמול שעתיים במעון, היתה לנו חויה נחמדה ונעימה. הבנו שהמקום חיובי ולא איזה בית כלא. הגענו והלכנו הביתה עם חיוך. היה לי הרבה יותר קל להשאיר אותו היום קצת חושש ובוכה. והאמת שחכיתי כבר שתגיע השעה אחת עשרה להוציא אותו ללראות שהוא בסדר ולא מדי קשה לו.
נכתב ע"י nori;1736941:אף אחת לא חושבת שיש הגיון בדרוג כלשהו? לשלוח ילד בגיל שאי אפשר להסביר לו מראש ליום ארוך בבת אחת זה נשמע לי התעללות.
אחרי שביליתי איתו אתמול שעתיים במעון, היתה לנו חויה נחמדה ונעימה. הבנו שהמקום חיובי ולא איזה בית כלא. הגענו והלכנו הביתה עם חיוך. היה לי הרבה יותר קל להשאיר אותו היום קצת חושש ובוכה. והאמת שחכיתי כבר שתגיע השעה אחת עשרה להוציא אותו ללראות שהוא בסדר ולא מדי קשה לו.
ואני עובדת משרה מלאה. ואני לא אקבל תשלום על ימי החופשה האלו. מחר אביא לו בייביסיטר משתיים עשרה כי אני מרגישה שאפשר להתקדם עוד צעד.
לא הייתי מותרת על חוית ההכרות עם המטפלת (לא היה לי מושג מי היא עד אתמול) ובמהלך השנה לא תהיה לי הזדמנות חוזרת לשבת לצידה להשקיף עליה, לדבר איתה על הילד שלי, ליצור בינינו אמון וידידות.
במקום לחשוב כל הזמן איפה עושקים ומציקים לנו, תנסו לחשוב טיפה על המערכת ועל כך שהחקים שלה לפעמים די הגיוניים.
ואגב, כשבאתי היום באחת עשרה. תשלמו לי לא הייתי משאירה שעה נוספת. המטפלות היו עיפות, היו שם ילדים שבכו ברצף שלוש שעות. אני בהחלט חושבת שזה מספיק ליום השני.
נכתב ע"י תמנונה;1736962:הוצאת מילים מפי!!
זו הדרגתיות גם לילד, גם להורה, וגם למטפלות.
נכתב ע"י רותי קפלר;1736959:לדעתי, עדיין אין הגיון בדרוג.
הילדות שלי מאז ומעולם בילו בשמחה רבה אצל המטפלות ובגנים, מהרגע הראשון. תינוקות שבוכים - אפשר באמת לקבוע שיתקשרו להורים שלהם ויעשו להם דרוג, אבל תינוקות עצמאיים שנהנים מכל רגע, אין סיבה להתעמר בהוריהם.
זה א'.
וב', תארת כאן התנהלות עם ילד אחד. מה תעשי כשיהיו לך ארבעה? והיו שנים שהדרוג היה גם בגן חובה...
כשיש 4 ילדות, אחת מתחילה בתשע וגומרת בעשר, השניה מתחילה בעשר וגומרת בשתים עשרה, השלישית תלמד מחר מתשע עד אחת עשרה והרביעית שעה בכל יום, זה יכול לקחת שבוע שלם והזוי וחסר טעם והגיון.
עד כמה שאני רואה, הילדות משוועות לסדר יום קבוע, ואין סיבה לטרטר אותן עוד שניים-שלושה ימים של להגיע מאוחר וללכת מוקדם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים