הוא אמור להיות בבידוד בתוך הבית.הבעיה כשזה בן בית שממשיכים להחשף אליו כל הזמן... נעשה כל יום אנטיגן לכולם? נתרושש.
תאמיני לי שאין לי כח להיזכר בניילונים האלה באמצע הבית, בפרט אחרי שכבר נחשפנו אליו בימים האחרוניםהוא אמור להיות בבידוד בתוך הבית.
מבינה את התסכול...תאמיני לי שאין לי כח להיזכר בניילונים האלה באמצע הבית, בפרט אחרי שכבר נחשפנו אליו בימים האחרונים
שמעתי מכמה אנשים שעשו בדיקת PCR ביום שישי ובמוצ"ש [היום]לידיעת הרבות:
נשים בהריון זכאיות לPCR כמו קבוצות סיכון!
קופ"ח? פיקוד העורף?שמעתי מכמה אנשים שעשו בדיקת PCR ביום שישי ובמוצ"ש [היום]
שנתנו לכל המשפחה לעשות בדיקה בלי שום בעיה.
שזה מגיל שנה ועד גיל שלושים וחמש.
משפחה אחת במכביקופ"ח? פיקוד העורף?
היום עשיתי לי ולכל הילדים במאוחדת ובעלי עשה בכלליתקופ"ח? פיקוד העורף?
איך יודעים שזה אומיקרון ולא דלתא?יש לי משרד שאני עובד מולם, כולם כולל כולם נדבקו שם
רובם באומיקרון
לגבי הבידוד לא יודע [לא נפגשנו מחנוכה]
לגבי תסמינים
חום, צינון, גרון, טעם וריח, כאבי ראש, חולשה כללית יחסית משמעותית.
כל אחד לקח 2-3 תסמינים מתוך מה שכתבתי.
עדיין לא ברור שתכלית המחלה הוא החיסון ולא החיסון למחלה?יש לי שאלה כפרנית...
למה מי שחולה בשפעת לא צריך להכנס לבידוד?
הרי האומיקרון גורם למחלה קלה לרוב,
לא יותר גרוע מאלפי וירוסים שמסתובבים פה כל חורף,
בלי בירורים ובלי סגר.
מה ההבדל?
שנים יודעים בוודאות.איך יודעים שזה אומיקרון ולא דלתא?
אם אין בדיקות איך ידעו מי מאומתת?שמעתי על איזה סמינר שהוציא הוראה: כל הבנות חייבות להגיע כרגיל חוץ מהמאומתות.
ככה הכי פשוט: אין שום בידוד ושום בדיקה.
אין לי מושג, אבל יש מאומתות. אולי באנטיגן או סתם עם תסמינים ברורים.אם אין בדיקות איך ידעו מי מאומתת?![]()
לאחר תחנונים עשו לתינוקת PCR.אני במקומה של התינוקת הייתי מעדיף שלא יבדקו אותי...
מספיק לראות איך תינוקות בורחים מניסיונות עקרים למחוט להם את האף...
כדי להבין שכל מגע באיזור מאוד מאוד רגיש אצלם..
אז אם מנסים לבדוק את התינוקת והיא משתוללת - תמסרו לה שיש מישהו כאן בפורום שמבין אותה...
דיייייעדיין לא ברור שתכלית המחלה הוא החיסון ולא החיסון למחלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים