בדקתם את המחיר לנופש שם?מתענינים על הנופש .
מישהו מכיר מנסיון שלו או מכריו?
רמת הנופש,טיולים,אוכלוסיה?
האם כדאי לשכור רכב ברומניה?
תודה על כל מידע.
לא מכיר, רק שימו לב שהמחירים ברומניה לצימר לזוג זה בין 70 - 150 ש"ח ליום, חשבו לבד את ההפרש במחיר...מתענינים על הנופש .
מישהו מכיר מנסיון שלו או מכריו?
רמת הנופש,טיולים,אוכלוסיה?
האם כדאי לשכור רכב ברומניה?
תודה על כל מידע.
אני לא חושב שההשווא נכונה,לא מכיר, רק שימו לב שהמחירים ברומניה לצימר לזוג זה בין 70 - 150 ש"ח ליום, חשבו לבד את ההפרש במחיר...
חפרתי בבדיקה.בדקתם את המחיר לנופש שם?
אני ממליץ קודם לבדוק מחירים ואח"כ לקבל חוות דעת
מי שבגיל שזקוק לזה בטוח יהנהחפרתי בבדיקה.
ולכן אני רוצה לדעת האם זה מצדיק.
ממחירים שראיתי סוויטה במלון ברומניה יכולה לעלות 500-600 ש"ח ליוםאני לא חושב שההשווא נכונה,
כמו לשאול כמה עולה למלון יוקרה לחמנייה גבינה וסלט ובכמה הם מחייבים אותי..
מופטה מוכרים לך חבילת נופש וטיפולים ,
המזון גלאט כל השנה ויש לזה מחיר,
לי זה נשמע יקר
יש לך מידע על הטיולים?מי שבגיל שזקוק לזה בטוח יהנה
לנופש לזוג צעיר (ובריא...) לא בטוח שזה שווה
מלבד האוכל שמהדרין ובית הכנסת פעיל כל הזמן
אם נוסעים להרים די חובההאם כדאי לשכור רכב ברומניה?
המחיר כולל טיסות והעברות.(נראה לי ראיתי בפרסומת 2000ש"ח לזוג ליום)
עד כמה ששמעתי האיזור לא הכי אטרקטיבי לטיוליםיש לך מידע על הטיולים?
לא זקוקים לטיפולים ב"ה.
אך זה לא מונע ממני ליהנות באזור.
השאלה אם האוכלוסיה בוגרת ממש .
אוקיי אז טעיתי, מה המחיר בלי טיסות ?המחיר כולל טיסות והעברות.
לא רק מלון.
היא שאמרתיממחירים שראיתי סוויטה במלון ברומניה יכולה לעלות 500-600 ש"ח ליום
מזון כשר זה מעלה גדולה אבל כדי לחשוב אם זה שווה את ההפרש בין צימר ב150 ש"ח למחיר של המופטה (נראה לי ראיתי בפרסומת 2000ש"ח לזוג ליום)
וטיפולים וטיולים באיזורהמחיר כולל טיסות והעברות.
לא רק מלון.
טיפולים בקטנה ממש בחבילה שבחרתי(בספק עדין)וטיפולים וטיולים באיזור
מתכוונים לאבימור?האזור דווקא יפה מאד, אפשר לטייל גם באופן עצמאי עם רכב.
מיטב ידיעתי יש עוד חברה שעשוה לא רחוק משם מלון עם אוכל כשר למהדרין, טיולים וכו'
לא ביררתי.אוקיי אז טעיתי, מה המחיר בלי טיסות ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //